Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van még esély arra hogy...

Van még esély arra hogy megindul a tejem? Vagy már végképp lemondhatok róla?

Figyelt kérdés

3hetes lesz a lányom, nagyon kevés tejem van. hiába szoptatok és szivom is.(persze azért nem agyba -főbe)

iszok teát, és a bógyókat is.

van remény?

2011. ápr. 2. 17:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a fejésre esküszöm! Igaz piszok fárasztó, de megéri. Nekem a fiam majd 1 órát szopizta a semmit, (ill. nagyon keveset) majd utána még 30-40 percet fejtem. Akkor is fejtem,ha nem jött semmi.

Volt,hogy mértem mennyit eszik a babám,és egyszer 0 g-ot mértem. Na akkor kiborultam, de nem adtam fel. Sikerült.

A módszer,hogy add oda neki mindkét melledet, majd fejd ki mind a kettőt úgy,hogy 7-7,5-5,3-3,1-1,percig. Ezt elég naponta 2-3* megcsinálni, a többi alkalommal csak simán fejjed amíg jön valamicske.

Drukkolok nagyon,és ha nem sikerül, akkor se éld meg kudarcnak, a lényeg,hogy legyen neki mit enni.

2011. ápr. 6. 14:43
 12/14 anonim ***** válasza:
3-4 liter folyadék bőven elég. 7 literrel kicsinálja a veséét az ember. A sok szoptatás a fontos és a sok pihenés. Próbáld ki, hogy 1-3 hétig a pihenésre koncentrálsz, és amikor kicsit sírósabb a gyerek és elfogadja, akkor szoptasd meg. Nekem ez bejött. 2 hónapos korára beállt a rendszer is az evések között, és a tejem is mindig elég volt.
2011. ápr. 6. 23:29
 13/14 anonim ***** válasza:

kérj segítséget, www.lll.hu

és ne add fel!

2011. ápr. 7. 11:23
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 8. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!