Melyiket használjam a More Milk plust, vagy az Utrica urens ch5?
Sajnos egyre kevesebb a tejem, és szeretném még sokáig szoptatni a babámat. (2 honapos) nagyon szépen fejlödik most 5340 g , de mostanában éjszakánként többször is felkel enni, ami eltart 1 oráig is mindkét mellböl. (idáig csak 1 X kelt éjszaka)Nem nyüg a szopizás éjjel, csak nem szeretném ha éhezne.
Fejek minden alkalommal,(kivévé éjjel) és napi 3L folyadékot is megiszok, és eszek is rendesen.
Nem az a célom hogy eltudjak tejet rakni, csak az hogy a baba elegendö tejhez jusson egy szopizás alatt. A tejserkentö teák nem jönnek be mert pocak fájos a babo.
és 3-4 oránként eszik a baba, de most gyakrabban.
Köszönöm a válaszokat elöre is!
Szia
Nekem az urtica vált be. DE NAGYON SOK TEJEM LETT A HUSI LEVESTŐL!!!!!
Szerintem próbáld ki.
5 hetes kislány anyucija
Szia!
Nekem a More Milk vált be. Amikor teheted pihenj.Ne stresszelj!!!! Nekem is 2 hónapos korában csökkent a tej mennyiség,szinte óránként szoptattam , ettem a kapszulát 3 nap alatt helyreállt a kereslet-kínálat:)
Most 10 hónapos és még 2x szopizik egy nap.:)
Boldog babázást:)
Nekem is bevált a More milk nagyon megindította a tejtermelésemet, 10 hós a babám és nagy ciciimádó.
Az Urtica is nagyon jó 3x5 golyó, ha önmagában kevés kombináld Ricinus Communis 5 CH-val szintén 3x5 golyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!