Mit tegyek h a tejem több legyen? , a kislányom nem tud cicizni igy fejek neki és kevés a tejem, utrica urens nem használt már probáltam,
Igen, elég érdekes a felvetésed, hogy nem tud cicizni; minden gyerek tud, csak mivel nem egyformák, így vmelyik babának több idő kell, vmelyiket le se lehet "rázni" a ciciről.
Ha úgy fejed neki, egy művi dolog történik, a szervezeted ugyan érzékeli az ingert ( fejés alatt, ami éri a melledet ), de szomatikusan azonban mégis úgy néz ki a dolog, hogy nincs közvetlen "tejtermelő", maga a baba.A tejednek elvileg elégnek kellene lennie egy-egy étkezésre, de hangsúlyozom: mivel mű-inger éri, ezért az eredményen is meglátszik, azaz a mennyiségen és a minőségen is!Szoktasd át cicire a picit ( amennyiben még nem késő), mert hamar "le fog szokni" az anyatejről, ha mindig csak üvegből kapja.
Legfontosabb hogy ne stresszelj, és próbálj meg többet aludni, pihenni. Nekem is épphogy elég a tejem és a következőket csinálom:
Urtica urens 5CH 3 napig szedem reggel 5 este 5.
Alkoholmentes sör
Karamalz maláta üdítő (TESCO)
Laktoherb tea minden nap 2 filter
Szaporító fejés: felváltva fejd a cicidet 7-7-5-5-3-3-1-1 percig.
fejjél minnél gyakrabban
Szerintem a legfontosabb a szaporító fejés és a sok pihenés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!