Apasztott valaki tejet bromocriptinnel? Mennyi idő alatt hat, mit tapasztaltatok? Mellékhatások voltak?
Bocsi!Ez engem is érdekelne,mert hasonló cipőben járok!
Próbálkoztál már valami hasonló szerrel????
Most hívtam a nőgyógyászt jövőhét szerdán tud fogadni,utánna én is okosabb leszek.
Írok,hogy nekem mit ajánlott!
Én is ezzel a gyógyszerrel apasztottam el a tejet az első babával a 3. mellgyulladás után/közben. Elvileg kettő a napi adagja, de én csak egyet vettem be, azt is lefekvés előtt, mert figyelmeztettek, eléggé kiüti az embert. Amennyire emlékszem, különösebb mellékhatását így végül nem éreztem. Talán egy hét volt, mire teljesen elapadt a tejem, első két-három nap még kelett fejnem néhányszor 10-30 ml-ket, hogy ne feszüljön annyira, de különösebben már nem figyeltem a dologra.
Még annyi, hogy a gyógyszer hormontartalmú, és a másik hatása, hogy serkenti a petesejt érést, tehát a szedése alatt meg után fokozottan kell figyelni a védekezésre, ha nem akartok még tesót:) Egyik ismerősöm ezzel esett terherbe 4x is úgy, hogy azt mondták, nem lehet gyereke valószínűleg.
Első vagyok.
Kaptam ezt a gyógyszert,de rettenetesen rosszul vagyok.Első két nap 2-szer fél,aztán 2-szer 1.De két nap múlva visszaálltam 2-szer fél-re,de így is nagyon rosszul vagyok.Fáj a fejem iszonyatósan,hányingerem van nagyon s szédülök.
Tejem viszont már alig van.
2 doboz gyógyszert kaptam,de nem fogom tudni szedni már érzem.Nem tudom mi lesz velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!