Meddig fogom ennyire elhasználtnak érezni a melleim?
Figyelt kérdés
Ma 2 hetes a pici lánykám. Szoptatás, fejés, kimasszírozni a csomókat, közben feszül...kivagyok annyira érzékenyek a melleim. Azt mondják kell egy kis idő míg megszokja a mell az igénybevételt. De az kb mennyi idő?2011. márc. 25. 13:16
1/4 anonim válasza:
Emlékeim szerint kevesebb volt, mint egy hónap. Fiam 23 hónapos, még egyszer szopik naponta.
2/4 anonim válasza:
Szia!Nekem kb 2 2és fél hónapos korától lett jobb.Pont itt kérdeztem én is ugyanezt pár héttel ezelőtt,akkor nem nagyon hittem,hogy javul,pedig már szoptattam 1 évig,csak az régen volt és nem emlékeztem.Most 4 hónapos a fiam,se csomó,se fájdalmas belövellés,se érzékenység,hála!!!!Nekem segítettek a homeós golyók is,meg egy krém,Lansinoh a neve/2000ft/a fiam előszeretettel cuppant le a mellemről,jól megtépte,húzta.....most is,de már nem fáj!Akkor én se hittem,hogy jobb lesz,de itt bíztattak,kitartás,jobb lesz Neked is!
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm. Értettem,türelem...
2011. márc. 25. 14:38
4/4 anonim válasza:
Átlagban 3 hét, türelem, addig nagyon rossz!! MInden alakalommal fogösszeszorítva adod oda, de ez elmúlik, minden kisimul, két hét múlva már csak az öröm lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!