Gyermekágyi vérzés ideje? Szoptatós melltartó?
Érdeklődnék, kinek meddig tartott a vérzése a szülés után. Én két és fél hete szültem, nagyon kevéske még van, de tisztaságit nem tudok úgy betenni, hogy ne mozduljon el, így marad a betét- ez meg már kényelmetlen. Baj lenne, ha tampont használnék? Természetes úton szültem.
A másik, hogy lehet szopis melltartó helyett normált használni már ebben a korban? Alul merevítős.
Köszi a válaszokat :)
Én szülés után 4 hétig véreztem,a vége felé már a tisztasági is elég volt.Világéletembe tampont használtam (irtózom a betéttől) ,de 2 1/2 héttel a szülés után semmi pénzért nem dugtam volna fel tampont.De ez én vagyok,amúgy szerintem a fertőzések elkerülése miatt (még valamennyire nyitva van a méhszájad)még nem kéne tampont használnod.
A szoptatós melltartó szerintem sokkal praktikusabb(főleg,ha szoptatsz),mint a sima merevítős.
3 és fél hónapos kiscsaj anyukája
Szia!Én kb1,5 hónapig véreztem,de csak nagyon kicsit!Sajnos tampont nem lehet használni! legalább a 6hetes kontrollig biztos nem!Még nem záródott össze rendesen a méhszáj és könnyen elkaphatsz valami fertőzést!!
Ha szoptatsz akkor szerintem sokkal kényelmesebb a szoptatós melltartó,mert azt csak lecsatolod és már ehet is a babód!Meg én úgy jártam hogy szopi után felvettem egy sima melltartót és amikor feltellett a mellem tejjel mindig kicsúszott belőle!:)
3hós a lányom és csak keveset szopizik,mert kevés a tejem,de én csak szoptatós melltartót használok még itthon is!!!
Én szülés után kb, 2 hétig véreztem, aztán szülés után 7 héttel megjött rendesen, azóta is rendszeres. Ne használj tampont, majd ha megjön a menses, akkor is a 2. nál. Lehet nem ragad a bugyibaa betét, nekem is vannak olyan állitolag pamut bugyijaim, amiben mozog a betét. Keress olyat, amibe beleragad rendesen.
Szoptatós melltartóról, én néha ma is hordom, meg sportmelltartót hordok, mert mikor gyűlik bele a tej, nekem nagyon kényelmetlen volt a merevitős melltartó, és tényleg elszorithatja a cicit. Szerintem egy pár hétig várj vele.
De Te dönötd el, Te érzed, mi a kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!