Szoptatási gondom van, tanácsokat várok nagyon? Nem tudom, mit tegyek.
Holnap lesz 3 hetes a kislányom. Hetente mérem a súlyát, ma megmértem, és még csak kb 50-t hízott.
Most teljesen ki vagyok, mert annyira küzdök minden nap a szoptatással, 2-3 óránként mellre teszem, szopizik 30-40 percet, de gyakran bealszik 10 perc után. (tegnap egész nap ezt csinálta)
Tegnap éjszaka üvegből lefejt 70 ml tejet adtam neki.
De szoptatni akarok, egyszerűen nem értem, hogy mit csinálok rosszul? Nem szeretnék tápszeres kiegészítést.
Van, hogy később kezdenek el hízni a babák? Mert, bár nemt tudom, van-e jelentősége, de kb. 4 napja van az, hogy már nincs minden pelenkában kaki, tehát nem folyik át rajta a tej. Pisi van bőven.
Ha szoptatási tanácsadó felhívását ajánljátok, kit hívhatok fel? Akár ma?
Köszönöm a válaszokat.
Köszönöm, hogy írtatok.
Tegnap mértem, egy hét alatt kb. 100-at hízott.
És....
elhagytam (részben) a védőt!!! A jobb mellemnél bevált, úgy érzem, többet tud enni.
A balnál vannak még gondjaim, mert kisebb a bimbóm és még a kislányom is küzd vele, de remélem itt is sikerül.
Fejés még nagyon nehezen megy, és kevés jön, mert fáj borzalmasan. :(
De majd próbálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!