Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lányomat most választottam...

Lányomat most választottam el, de még mindig gyűlik egy kis tejcsi, nem fog emiatt begyulladni a mellem?

Figyelt kérdés
Mivel újra állapotos vagyok, a tejelapasztó módszereket elvethetem, nehogy ártsak a magzatnak, de az összegyűlt tejcsi egy pár nap után már kellemetlen. Lehet ez ellen tenni valami?
2008. febr. 4. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon feszít és kellemetlen, akkor egy picit lefejheted, de csak kicsit, hogy a melled ne feszüljön annyira. pl 2 naponta, majd egyre ritkábban és egyszer csak nem lesz már benne semmi.
2008. febr. 4. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Borogatni nem lehet, enyhén hideg vizes ruhával? Azt használták régen, hogy elapadjon a tej. Az egyik barátnőm a terhesség alatt is szoptatta a nagyobb gyerekét, aztán a szülés után mind a kettőt, makk egészségesek. Mondjuk, én se mernék szoptatni terhesség alatt... A védőnődet azért kérdezd meg, mert szerintem begyulladhat a cicid.
2008. febr. 4. 15:21
 3/5 anonim válasza:
100%
Én az iránt érdeklődnék, hogy hogyan választottad el a kislányodat? Én is el szeretném választani de fogalmam sincs hogyan csináljam,,,
2008. febr. 14. 10:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Mivel már annyi tejcsim nem volt a végén, az esti, meg a reggeli szoptatásra juttott még valamennyi, bár szerintem csak a feeling miatt kellett neki, mert már azzal sem lakott jól. A reggelit könnyű volt elhagyni, szívesen fogadta helyette a tejpépet, majd este fürdés előtt szintén pépet adtam neki és azóta teával alszik el. Később majd a teát is elhagyom, mert félek, hogy árthat a fogainak. Alig 2 hete választottam el, tegnap megpróbáltam cicivel kínálni csak a kíváncsiság kedvéért, de már nem akarta elfogadni, biztos már az íze sem volt az igazi. Az a lényeg, hogy legyen valami a pociban lefekvés előtt és az elálmosítja.

2008. febr. 15. 13:27
 5/5 A kérdező kommentje:
De, ha kérdésed van, akkor egy újat érdemes írni, mert így kevésbé látják mások, talán több hasznos segítséget kapnál. Remélem azért segítettem.
2008. febr. 15. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!