Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha éjszaka is felkelek fejni,...

Ha éjszaka is felkelek fejni, várhatóan több tejem lesz?

Figyelt kérdés
Napközben 2-3 óránként is fejek, de a tejem mennyisége stagnálni látszik. Éjszaka egyszer ébred a babám, szoptatás után is fejek, de most gondoltam arra, hogy lehet éjszaka is fel kellene kelnem legalább 3 óránként. Azt is tudom azonban, hogy a pihenés is nagyon fontos, napközben erre azonban nincs lehetőségem, mert a kisfiam teljes embert kíván. :) Mit csináljak?
2011. márc. 7. 12:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Betti válasza:

Én anyatejleadó vagyok,hajnalban egyszer ébred a babám,eleinte csak szoptattam,de reggelre nagyon tele voltak a melleim,így a maradékot lefejtem és több tejem van azóta és már nem is bírnám ki reggelig.3 óránként azért én nem fejnék,pihenni is kell valamikor,napközben én sem tudok,2 gyerkőcöm van.

Te miért fejsz ilyen sokat?Miért akarsz még felkelni éjjel?

2011. márc. 7. 14:01
 2/2 A kérdező kommentje:

A kisbabám nem szopizik, így cumisüvegből kapja az anyatejet. Nagyon nehezen tudom mindig lefejni azt a mennyiséget, ami neki elég arra a napra, így sajnos volt már olyan is, hogy tápszert kellett neki adnom. Szeretném nagyon, ha több tejem lenne, de sajnos hiába próbálok ki bármit, egy jó ideje megálltunk napi 600 g-nál. Úgy hallottam, minél sűrűbben fejek, annál több lesz egy idő után, ezért fejem napközben 2-3 óránként, és ezért gondoltam arra is, hogy talán néhány napig éjjel is fel kellene kelnem.

Köszönöm szépen a válaszod!

2011. márc. 7. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!