Lehet, hogy most meg sok neki?
Pár nappal ezelőtt a Kisbabám állandóan szopizni akart, óránként legalább. Gondoltam nem is baj, így nő a tej mennyisége, ahogy nagyobb lett, már több tejre van szüksége.
Most viszont már nem akar annyit szopizni, a 2. cicit otthagyja, s közben nagyon sok tejet kibukik. Mindig 2 mellből szoptattam és szeretném továbbra is.
Kevesebbet is hízik, 70g-ot a héten. Korábban 200-250-et. 3 hónapos múlt. Szeretném sokáig szoptatni és jól csinálni- KöszÖnöm a válaszokat!

Másodikkal értek egyet! Nem kell aggódni, valószínűleg nagyon ügyesen megnöveltétek a tej mennyiségét a gyakori szopival így bőven elég neki egy ciciből is. Valószínűleg a felesleget bukja vissza.
A refluxszal szerintem se kell foglalkozni, annak nem csak a bukás lenne a jele - ezt is, mint annyi mindent, most legtöbben túllihegik. Fele annyi valóban refluxos baba sincs, mint amennyire ráfogják.
A hízás is lelassul, stagnál egy idő után, ettől sem kell félned. Épp emiatt nem is méregettem soha a gyerekeimet, mert csak bestresszel tőle az ember. Az egyetlen, amit figyelni kell, hogy a baba jókedvű-e, szemmel láthatóan jóllakott, van-e naponta 4-5 jó pisis pelus. Ha ez megvan, akkor a picur eleget evett, nincs mitől tartanod.
Mindent jól csinálsz, ne aggódj, sok boldogságot nektek!
Üdv: Egy két és féléves kislány és egy 7 hós kisfiú anyukája - mindkettő szopizik még. :-))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!