Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi idős kortól lehet...

Mennyi idős kortól lehet babapiskótát adni a babának?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 17:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Fél éves kortól én már adtam az enyémnek, nagyon szerette, főleg a fogai miatt, tudta vele dögönyözni az ínyét.
2011. márc. 5. 17:34
 2/9 anonim ***** válasza:
bőven ráérsz, főleg az ilyen agyoncukrozott édes xarokkal, fél évesen semmi szüksége rá.
2011. márc. 5. 17:36
 3/9 xStefix ***** válasza:

Ha nagyon akarsz, inkább te süss neki ilyen rágcsálnivalókat, abban legalább tudod, mi van és nem tiszta műanyag meg cukor.

Fél éves kor után lassan elkezdheted, az első ételféleségek között már lehet glutén is. - Ha lisztérzékenység szempontjából kockázatosak vagytok, akkor van pár dolog, amire figyelni kell.

2011. márc. 5. 18:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Az első vagyok.

Semmi baja nem lett a kisfiamnak az "agyoncukrozott" babapiskótától, 23 hónapos, gyönyörűen kifejlődött, egészséges gyerek csodaszép hófehér fogsorral. A kérdező szerintem nem arra volt kíváncsi, hogy mit adhat a babapiskóta helyett...én csak a kérdésre válaszoltam. :)

2011. márc. 5. 20:00
 5/9 xStefix ***** válasza:

Urambocsá, ha néha azt is elmondjuk, amit javasolunk valami helyett. Szerintem ezzel többre megy így a kérdező, mint egy szimpla "nem"-mel vagy "semikor"-ral.

Aki nem tudja, milyen gondokat okozhat - egyszer, majd valamikor - a finomított cukor, az szerintem nézzen utána, érdemes.

(dietetikus-hallgató)

2011. márc. 5. 20:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Egyébként most 5 hós a kislányom és mindig kiviszem magunkhoz amikor ebédelünk és azt vettem észre hogy nagyon nézi ahogy a szánkhoz vesszük az ételt és ő is nyitja a száját amikor a számhoz teszem az ennivalót.Adtam neki egy baba piskótát és úgy betömte mintha már ezer ilyet evett volna. Hozzáteszem eddig csak anyatejet kapott meg babateát.
2011. márc. 5. 22:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha eddig csak anyatejet kapott, főleg nem kellett volna, elég merész váltás.

Vannak bababarátabb termékek is , mint a "baba"piskóta.

2011. márc. 6. 09:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Fél éves kor után lehet elvileg adni. S persze nem muszáj. S persze azt sem lenne muszáj, hogy letámadják a kérdezőt. Nem a tanáccsal van baj, hanem a válasz milyenségével. (S most nem csak erre a kérdésre értem.)

Amúgy meg lassan nem lehet feltenni kérdést hozzátáplálással és hasonlókkal kapcsolatban, mert kitépik az ember haját...

2011. márc. 6. 12:28
 9/9 xStefix ***** válasza:

Kérdező, ha gondolod, innen szemezgethetsz:

[link]

2011. márc. 6. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!