Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Jól szoptatós anyukák tanácsát...

Jól szoptatós anyukák tanácsát szeretném kikérni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Még csak 5 napja szoptatok, és sajnos mellbimbó védőt kell használnom, mert befelé fordulóak a bimbóim, de ezzel tud szopni a babám.

Kézi mellszívóval fejek minden szoptatás után az adott mellből.

Nagyon megviselnek a fejések, pedig még csak ötödik napja szoptatok. A bimbóim rettentően fájnak és sebesek.

Mit tegyek? Nem akarom feladni, bármi áron, de anyatejet szeretnék fejni.

És még egy gond. A baloldali mellemből extra nehezen lehet szopni meg fejni, mert az az igazán befelé forduló. Ma már a babám is nehezen szívta. A jobb mellből szívja rendesen.

Köszönöm nektek

2011. márc. 5. 15:39
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Dehogy haragszom! Hát azért kértem itt segítséget.

A védő is kiemeli, de még mennyire, viszont ezt nem tudja a babám szopni. Egyszerűen nem bírja, pedig szerintem azért nem olyan picike az a bimbó ekkorra már. Szinte minden alkalommal próbálom neki kínálgatni, hogy leveszem a védőt és akkor.... de nem.

Már éjszaka is szoptatom, csak az első pár napban adtam neki üvegből, amikor még kevesebb volt a tejem.

Mostanra még egyetlen egyszer sem ébredt fel és alszik két etetés között, mint a bunda, akkor gondolom, hogy szopik elég tejet.

Az elején szerintem nem volt ez így.

Kezdenek megoldódni a problémák talán? (remélem)

Most már csak ezt a borzalmas bimbó fájdalmat kéne megszüntetni. Falat kaparom, miközben szopizik. Fejni is már kevesebb ideig tudok. Köszönöm a kézi fejés módszert, megnézem mindenképp!!

Köszönöm, hogy segítetek.

2011. márc. 7. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!