Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi lehet xStefix foglalkozása?

Mi lehet xStefix foglalkozása?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból, mert nagyon jó válaszokat ad! Mindenki megfogadhatja a tanácsot, amit ír!:)
2011. febr. 28. 23:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
mintha vhol az olvastam volna, hogy szoptatási tanácsadó. ha tévednék, javítsatok légyszi! persze csak xStefix tudhatja biztosan. :)
2011. febr. 28. 23:35
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem csodálkoznék, ha az lenne, nagyon profi!
2011. febr. 28. 23:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ha jól tudom/jól emlékszek azt írta,hogy dietetikusnak tanul és szoptatási tanácsadó (is) szeretne lenni hamarosan.
2011. febr. 28. 23:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is írt és valóban nem ír butaságokat!!!!

Jó hogy vannak kötünk ilyen emberek is akik segítőkészek és nem épp abba kötnek bele hogy véletlenül nem ír helyesen egy szót pl.

2011. márc. 1. 07:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jó, hogy vannak itt értelmes, segítőkész emberek is! S szeretem azt is, hogy szépen fogalmaz, helyesen ír. :)

Nekem mondjuk a szoptatás nem megy olyan könnyen, mint ahogy ő írja, de szerintem én vagyok túl görcsös.

De igen, hajrá xStefix!

2011. márc. 1. 08:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Ilyen emberekre van szükségünk.Éljen Stefix
2011. márc. 1. 13:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Jaj, nekem nagyon-nagyon sokszor segített már, többször kerestem meg priviben, mert elég nehézkes volt elején a szoptatás. Nagyon jó és hasznos tanácsokat kaptam tőle!

Nem tudom mi lehet a foglalkozása:-) de ebben a témában nagyon profi!:-) Éljen xStefix :-))

2011. márc. 1. 13:26
 8/13 A kérdező kommentje:
Hátha megtalálja a kérdést és ír:)
2011. márc. 1. 13:29
 9/13 anonim ***** válasza:
:), ez jó kérdés, engem is érdekel, válaszolj rá Stefix!
2011. márc. 1. 13:54
 10/13 xStefix ***** válasza:
67%

Köszönöm nektek az elismerést és a bíztató szavakat, nagyon jól esik. :)

Valóban, dietetikusnak tanulok és tanácsadó, pontosabban szaktanácsadó (ibclc) szeretnék majd lenni. Ehhez viszont először diplomáznom kell, és szereznem kell min. 5000 óra ellenőrzött gyakorlatot, úgyhogy ez még legalább 4-5 év... De ki tudja, lehet, hogy addig megpályázok egy ligavezetőit is, ha úgy tűnik majd, hogy ebben a fajta munkában is hatékony tudok lenni. :)

Egyébként ex-gyógypedagógus és pszichológus-hallgató vagyok, úgyhogy elég sok területről vannak ismereteim: pedagógia, normális és zavart fejlődésmenet, személyiség/fejlődés/szociálpszichológia, filozófia, szociológia, anatómia, élettan, táplálkozástudomány stb. Általában igyekszem a dolgokat összefüggéseiben nézni és kezelni, és így továbbadni nektek.

Nagyon örülök, ha tudok nektek segíteni, ez nemcsak engem, hanem az igény szerinti szoptatás elméletét és módszerét is igazolja. :)

És igen, nagyon igaz az, amit az egyikőtök írt: akkor megy a legjobban a szoptatás, ha el tudjátok magatokat engedni, hisztek és bíztok. Ez időnként nagyon nehéz (nemcsak kezdőként), mert ma már valahogy elfelejtünk a (jó) ösztöneinkre hallgatni.. Ilyenkor kellenek a segítők, akik már megjárták ezt az utat és tudják, mit miért (nem) javasolnak. Ha találtok valakit, akiben megbíztok, akinek hisztek, mert egyszerűen érzitek, tudjátok, hogy jót mond nektek, az már fél siker! Megadhatja azt a támogatást, bátorságot és kitartást, ami kell ahhoz, hogy ne adjátok fel idő előtt a próbálkozást...

Én mindenkit csak bíztatni tudok! :)

2011. márc. 2. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!