Nagymellű anyukák, ti hogy szoptatok, milyen pozícióban? Nekünk nagyon nem megy. 3hetes kisfiú anyukája
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 14:08
1/8 anonim válasza:
Szia.
Én oldalt fekve szoptattam.
2/8 anonim válasza:
Na nekem meg pont az nem ment és azt erőltették a kórházban tiszta véres volt a cici mire hazaértünk.
Nekem csak ülve megy szopipárnával alátámasztva a babát.
Vagy elöl keresztben a baba (bölcső tartás) vagy hónalj alatt keresztben fekszik (hónalj tartás). Nekem csak így ment.
3/8 anonim válasza:
Én is csak ülve tudtam szoptatni. Fekve már csak a vége felé, mire egy éves volt, de nem igazán szerette egyikünk sem. Egyik kezemmel a babát tartottam, másikkal pedig fogtam a mellem, hogy meg ne fulladjon.
4/8 anonim válasza:
Tegyél az öledbe párnát. Sokat segíthet.
5/8 anonim válasza:
Én is csak ülve tudtam kb 5-6 hónapos koráig, mert olyan nagy a mellbimbóm, hogy fekve nem bírtam a szájába adni. Szopipárna az ölembe, rá a gyerek, és úgy.
6/8 anonim válasza:
Csakis fekve. Mondjuk egyébként is császárral született a fiam, nem is bírtam volna ülve szoptatni, nekünk nagyon kényelmes volt. Éjjel meg pláne, mert pár hétig mellettem aludt, így csak odafordítottam, és szopizott, majd aludtunk tovább. Volt, hogy én el is aludtam szopi közben pár percre...
7/8 anonim válasza:
Nekem is csak fekve ment(85E),mert ülve nem tudtam a szájába rakni sehogy,sem párnával sem sehogy!Magasan van a mellbimbóm és nem tudtam a szájába fordítani:(
8/8 anonim válasza:
Én csak ülve tudtam. Fekve sehogy sem ment. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!