8-11-hós babátok milyen pozícióban szopizik? Nekünk kész kabaré a szoptatás
Figyelt kérdés
Elkezdi szopni fekve(oldalán fekve) a jobb cicimet,majd fordul egyet és már hason is van, de közben a cici a szájában van végig. Majd felemeli a popóját az égnek. A cici még mindig a szájában van. Majd elengedi, és átvetődik a bal cicimre:)szinte már ugrik érte! Így átvetődve a jobb oldalamról szívja a bal cicimet. Volt hogy be is aludt így. Valami haláli.2010. máj. 28. 22:45
1/5 anonim válasza:
Ugyanez a szitu,csak a lányom nem vetődik át a másik mellemre,marad egy oldalon és ott tekereg,mint a tied.9 hós.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy 11 hós, és ezt 8-hónapos kora óta csinálja :)
2010. máj. 28. 23:00
3/5 anonim válasza:
A fiam most 8 hós, kb egy hónapja kitalálta hogy a pelenkázón ülve (megtámasztva) akar cicizni... a férjem azóta ezen röhög. Egy hete mikor rajtam feküdt - hason - kereste és meg is találta a cicit.... tehát rajtam hason fekve evett! Azelőtt sima bölcsőtartásban evett. Most három napja "focista" tartásban eszik, félidőben meg visszakéredzkedik bölcsőbe... nem tudom még mit fog kitalálni.... .)
4/5 xStefix válasza:
De jópofák a kis cukik! :D
Enyém is szokott hason fekve, magzatpózban szopizni (térdei a hasa alatt) amikor este mellettem alszik el. Én ezt csak azért csodálom, mert már több mint 2 éves; fura, hogy még ennyi idősen is tud így nyelni! (A felnőttek már nem tudnak fekve inni.)
Hogy régen hogy volt, már nem emlékszem, de arra igen, hogy nálunk is volt időnként ilyen tekergőzős időszak.
5/5 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a szitu,mint nálatok,ahogy irtad! Az én kisfiam is egyoldalról szivja mindkettőt,mikor melyikhez van kedve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!