Miért nem fogadja el a kisfiam a cumisüveget? Tudom még növelni a tejci mennyiségét majd 7 hónaps Kisbabám számára?
Ha gyakran mellre teszed és csak akkor adsz neki tápszert, ha végképp elkerülhetetlen, nem lesz gond a tejcsi mennyiségével. Napközben többször mellre tenném a helyedben, az valószínűleg segít. Kicsit kevés a napi 3 szopi,még akkor is, ha 2-szer babakaját eszik. Az én lányom 6 és fél hós, kétszer eszik gyümit, de 3 óránként szopizik még mindig.
Én is próbáltam a cumisüveget, mert előfordul, hogy este van fellépésem és gondoltam, anyu vagy a párom is meg tudja etetni, ha nem érnék haza a következő szopira, vagy véletlenül hamarabb ébredne (éjjel is szopizik többször) de nem hajlandó elfogadni a cumisüveget. Mondjuk nagyon nem is bánom. Pohárból egyre ügyesebben iszik napközben, de este nem akarom, mert csak jobban felébred tőle. Így inkább viszem magammal, az öltözőben is elalszik, amíg én színpadon vagyok, s azonnal tudom szopiztatni, amint lejöttem. Szerencsére együttműködő baba, simán vihetem bárhová, ha kell, persze igyekszem kerülni a késő esti előadásokat, ha lehet.
Most jól megijedtem! Egyszerűen nem hajlandó többször szopizni, nem fogadja el előbb,minthogy ott az ideje!Mit tehetnék ellene? Már mindent megpróbáltam, de kb ez a napirend, amit elfogad!
hajnali 2 kor szopi
reggel hatkor szopi
tíz órakor gyümi (ált rizzsel)
Kettőkor szopi
hatkor uzsi ( ált főzelék v husus gyümi)
este 9-kor szopi
Most akkor rosszul csinálom?De ha nem eszik többet, mit tegyek?
Amúgy megjött a menstruációm már 2 hónapja...
Lányok, a tejcsi nem a tejserkentő teától szaporodik, attól csak a gyártó pénze lesz több, mert az anyukák, mivel a legjobbat akarják a babáiknak, megveszik, hátha segít. A több tejcsi több szopival érhető el.
Írta előttem valaki a La Leche Ligát, tőlük valóban érdemes tanácsot kérni! Én még szülés előtt konzultáltam velük szopiügyben, nem is volt gondom soha, most 6 és fél hós a babám, még mindig szopis, csak kóstolgatunk egy kis gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!