Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Másnak se hatnak a tejserkentő...

Másnak se hatnak a tejserkentőszerek?

Figyelt kérdés
Szerintem ez is csak alkat kérdése, akinek van amúgy is lenne ha nem használna semmit. Nekem kevés van. Kipróbáltam mindent, ilyen tea olyan tea, homeós bogyók, rántott leves, alkoholmentes sör. Semmi. Azt írják, írjátok ,hogy mondogassam magamban hogy van tejem, de ha egyszer nincs annyi akkor nem tudom elhinni, mert TUDOM hogy nincs. A másik ,hogy fejjek, hát én fejek de alig jön valami a baba is keveset eszik és hamar kéri a következő adagját. De mivel az elöbb fejtem még az a kevéske is hiányzik a mellemből és megint alig tud belőle enni. Nagyon sokára termelődik újra a tejem. Szóval szerek ide praktikák oda, szerintem csak is alkat kérdése a tej mennyisége és hogy egyeltalán van-e.
2009. febr. 16. 10:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A gyarapodása rendben van, sajna nem alszik rendesen, azt nem tudom miért van. Nagyon nehezen alszik el szopi után, főleg nappal,csak sír.
2009. febr. 16. 15:21
 12/15 anonim ***** válasza:

EGY CIPŐBEN!

Szia!

Én is hasonló gondokkal küzdök , már a legelejétől. Kislányom most 3,5 hónapos és minden trükköt, praktikát kipróbáltam, amit te is leírtál! Én már nem görcsölök, HA NINCS, AKKOR NINCS, ezt a lapot osztották nekünk! A gyerek is annyira elfáradt abba, hogy szívja a semmit és éhes marad. Ráadásúl így egy-egy evés a szopi, pótlás, melegítgetés kombinációja miatt 1,5 órásra is elhúzodott, aminek nem csak hogy semmi érteleme, a ritmusát sem alakította ki.

Most 3x tudok fejni egy nap a többit meg kapja pótlásban. Régebben tápszert, szerencsére már 1 hónapja "vendég" anyatejet!!! Gondold meg ezt a lehetőséget is.

Nagyon jól eszik és annak ellenére, hogy koraszülött már 5,5 volt a legutóbbi mérésnél!

Boldog babázást!

2009. febr. 16. 18:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi, nem vagyok egyedül ebben a helyzteben. Most még van de lehet hogy hamarosan nem lesz elég, mert már most is kevéske. Lehet én is tápszert kell majd adjak neki.
2009. febr. 16. 19:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én is pont ugyanúgy vagyok, mint az utolsó válaszoló. 4 hónapos a babám, és sajna elfogyott a póttej, csak az anyatejgyűjtőből van. Napi 4-5x fejek. Nehéz feldolgozni, de tényleg nem lehet mit tenni.
2009. febr. 16. 20:01
 15/15 anonim ***** válasza:
ne keseredj el. ha tudna beszélni szegényke, biztos, hogy kérné, hogy hagyd abba ezt a "cirkuszt", és adj neki enni. nekem 2 gyerekem van, az elsó egy hétig szopott, aztán tápszert kapott, a második most 5 hós, és csak szopik. de a szoptatás nem olyan fényes, ahogy elképzeltem. a tápszeres fiam most tiz éves, és senki nem mondaná meg róla, hogy nem kapott anyatejet.-
2009. febr. 16. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!