Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hol lehet Pesten bérelni...

Hol lehet Pesten bérelni elektromos mellszívót?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 01:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem olcsóbb,ha veszel egyet.20 000 körül már kapsz,én nagyon szeretem a Medelámat.
2011. febr. 25. 14:51
 12/18 A kérdező kommentje:

Nekem a bérlés jobban megérné,mert 3 hónap után ahogy először megjött,mind1 mit csináltam elapadt a tejem 1-2 hét alatt. Ha másodszor is így járok,akkor megéri arra a 3 hónapra csak bérelni. A kézit nem szerettem,mert fejtem szorgalmasan,már a csuklóm is belefájdult,egyszerűbbnek tartom az elektromost,talán gyorsabban is fog vele menni a fejés.

Mikrobák meg bakteriálisok(azok mik?nem baktériumokat akartál írni?)jaj ugyan. Nem paprikáspörköltet tesznek bele,mert az nem csoda ha elszínezi,de nem a bacik csinálják,hanem a paprika. Egyébként tényleg csak a motorra van szükségem és egy szelepre a kézi AVENTemhez. Köszi a válaszokat.

2011. febr. 25. 21:46
 13/18 anonim ***** válasza:

14:51-es vagyok!

Nem tudhatodhogy mennyi tejed lesz.4 gyereket szültem,az első kettőnél egy csepp tejem se volr.A harmadiknál 3 hónapig volt,s most a negyedik babánál,aki már 14,5 hónapos még mindig ömlik s anyatejleadó is vagyok.Havi szinten 25-30 litert is leadok.Szerintem érdemes beruházni egy elektromos mellszívóra.Használtat nem ajánlom,mivel nekem 3 is felmondta a szolgálatot.November végén vettem egyet s 1 év garancia van rá.Volt,hogy megvettem a használtat s vissza kellett vinnem még aznap este,meri nem szívott a vákumja.

2011. febr. 26. 16:44
 14/18 anonim ***** válasza:

topikindító! kíváncsi vagyok végül hogy döntöttél, és melyik vált be.

4 gyerekes anyuka, ha olvasod: jó hogy írtad hogy nagy mennyiségnél az otthoni elektromosak felmondják a szolgálatot, én is így látom, nagy mennyiségre a kórházi medela a jó (lactina vagy symphony).

2011. jún. 28. 13:52
 15/18 anonim ***** válasza:

Most ELADÓ az elektromos medelám!

Novemberig még garanciális!

Ha érdekel írj privit!

2011. jún. 29. 15:44
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm ari vagy,éppen a héten vettem egyet újonnan,akciósan. Ha nem vettem volna meg,bizti lecsapok a tiédre,már nagyon szorít az idő:)
2011. júl. 1. 22:52
 17/18 anonim ***** válasza:
az otthoni elektromosak (mini electric, Avent philips, stb) is elég jók, de nem érik el azt a hatásfokot mint egy bérlehető kórházi fokozatú gép (Lactina és Symphony). Előbbiek elsősorban tejszaporításra, kiegészítő fejésre jók, vagy ha naponta 1-2 adagot fejsz, pl éjszakára. Ha tartósan fejni kell a teljes mennyiséget (pl mert van tej, csak a baba a cumisüveget fogadja el) vagy rendszeresen tejcsatorna-elzáródással küszködik az anya, akkor a kórházi fokozatúakkal érdemes próbálkozni. Ha az anyukának nem indul be a teje, például császáros, akkor is a kórháziakat ajánlanám, stimulálásra, tejfakasztásra. Sajnos ez ára - ahogy írtátok is - nem kevés, nem is mindenkinek van rá szüksége, szerintem indokolt esetben érdemes bérelni. [link] oldalon is találsz, ide is igyekeztem az eligazodáshoz szükséges infokat feltenni. üdv, Júlia
2011. aug. 10. 12:54
 18/18 anonim válasza:

[link]

Itt egy lista azokról akiktől lehet bérelni. Akik fenn vannak a honlapon a higiéniai elvárásoknak megfelelő szetteket adnak bérbe. A legjobb szerintem az, ha felhívod a forgalmazót (ott a honlapon az elérhetőség) hogy a te lakhelyedhez hol a legközelebbi bérbeadó. Ha rákattintasz a mellszívó képekre (lactina, symphony) akkor el tudod olvasni a részletes tájékoztatót.

Oda van írva, hogy a tejjel érintkező részeket meg kell vásárolni, tehát azt csak te használod, így teljesen steril. A működtető egységet adják bérbe hozzá. Csak ezt a két medela készüléket szabad bérelni, a többi személyi használatra lett kifejlesztve!

Bérelni akkor érdemes, ha rendszeresen sok tejet kell fejned. A medela swing is rendszeres használatra lett kifejlesztve annyi különbséggel, hogy azzal csak egyszerre egy mellet tudsz fejni, a bérelhető mellszívókkal pedig mindkét mellet egyszerre is fejheted. Alkalmankénti használatra elég a kézi vagy az elektromos. A kézinél viszont számíts rá hogy ha mégis gyakrabban kell használnod akkor begyulladhat a kezed.

A medela termékei kompatibilisek egymással, az igényekhez mérten átalakíthatóak. (pl van egy sima kézid de rendszeresen kell fejned akkor bérelhetsz hozzá lactinát)

2011. aug. 17. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!