Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hol lehet Pesten bérelni...

Hol lehet Pesten bérelni elektromos mellszívót?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 01:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
bérelni sehol (ki akarja más után még használni? :S)
2011. febr. 25. 01:27
 2/18 A kérdező kommentje:
Én! Miután kisterilizáltam.
2011. febr. 25. 01:33
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
de utána még mindig maradhatnak mikrobák és bakteriálisok
2011. febr. 25. 01:34
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

láttál már műanyag ételtároló edényt, amit elszinezett pl. a belerakott pörkölt szaftja és akárhogy sikáltad nem jött le róla?

ennyit arról, hogy te majd kimosod, meg fertőtleníted...

2011. febr. 25. 02:04
 5/18 anonim ***** válasza:
Én tavaly ha jól emlékszem az I.női klinikával majdnem szemben, mintha láttam volna kiírva az egyik baba boltnál. Ott nézz utána ha tudsz.
2011. febr. 25. 04:56
 6/18 anonim ***** válasza:

Hogy Pesten hol lehet, azt nem tudom. Kecskeméten gyógyászati segédeszköz boltban. De ezt ne úgy képzeld, hogy magát a mellszívót bérled, hanem csak a gépet. Amit ténylegesen a melledre raksz, azt olyan 4-5000 Ft körüli áron meg kell vásárolnod.

De ha kiszámolod, rájössz, hogy nem igazán éri meg. 20000 körül újat tudsz venni (Medela Mini Electric), nagyon jó. Nekem bevált, napi másfél literes mennyiségnél is. De ha nem zavar, hogy más már használta, vehetsz 5-6000-ért a Vaterán. Nem egykönnyen romlik el, alkatrész kapható hozzá, és nem szokás rosszat feltenni, mert az visszaüt az eladóra.

2011. febr. 25. 06:34
 7/18 anonim ***** válasza:
Azt felejtettem még leírni, hogy a membrán szokott elszakadni, de néhány 100 Ft-ért pótolható.
2011. febr. 25. 06:35
 8/18 anonim ***** válasza:

A Baross utcában a Sotéval szemben.Csak a gépet béreled, a többi alkatrészt, amiről az okosok írnak(amibe érkezik a tej, meg ami a testeddel érintkezik) meg kell venni újonnan.Én mindkétszer béreltem, mert sem a kézi, sem a kicsi elektromos nem ért semmit.

Elég borsos kauciót kérnek és a bérlés is 5000 havonta, de nekem megérte, mert csak ezzel a kórházi géppel tudtam fejni.

2011. febr. 25. 07:15
 9/18 anonim ***** válasza:
A Batthyány tér mellett. Fő utca 40. (?) Gyógyászati segédeszközbolt, Medica Humana a neve. Medela főforgalmazó.
2011. febr. 25. 07:35
 10/18 anonim ***** válasza:

[link]

azoknak, akik akadékoskodtak:

az elektromos készüléket lehet bérelni (erősebb, jobb minőség, mint a kis gépek), a tejjel érintkező részeit meg kell venni. így olcsóbb, de ugyanolyan steril.

2011. febr. 25. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!