Miért fájhat a cicim?
Lehet hogy begyulladt egy kicsit, tehetsz rá hideg vizes ruhát óránként 5 percre, és nap 3 szem algopyrin megengedett fájdalomcsillapításra és gyulladáscsökkentésre. Remélhetőleg nem fog fokozódni.
Nekem volt már vagy 5x durva mellgyulladásom, az is így kezdődik, aztán meg jön a magas láz és iszonyatos fájdalom a mellben. Szóval vigyázni kell, sajnos van, aki hajlamos erre. Oda kell figyelni, h mindig rendesen kiürítse a baba. Lehet h egyik tejcsatorna elzáródik és jobban meg kell dolgoznia vele (vagy az anyának egy mellszívóval), hogy kijöjjön.
Remélhetőleg neked semmi ilyesmi nem lesz!
A reggeli írásodat csak most láttam!
A pirosság egyértelműen mellgyulladás! A borogatást mindenképp ajánlom! Nekem ezt orvos javasolta és tényleg segített és nem apadt el tőle a tejcsi, mert mellette rendesen szopizott a babám. Hosszabb időkre (30 perc) is borogattam, mert majd' megvadultam a fájdalomtól.
Jobbulást! Ha nem javul, vagy rosszabbodik, menj ügyeletre és kapsz antibiotikumot (nekem mindig Augmentint írtak fel, sajna mást nem nagyon lehet szopi alatt szedni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!