11/13 anonim 

válasza:

Meg kell tudni különböztetni a kisbaba cici-kérő sírását, az álmos sírását, a közelségre vágyó sírását, meg a többit. Így nem kérdés a kérdés. :)
12/13 anonim 

válasza:

Igy van, igaza van az elottem szolonak, meg lehet kulonboztetni az ehseg miatti sirast pl: a hasfajos vagy az almos sirastol. A kisfiam mindig "mekegve" sirt, amikor ehes vagy szomjas volt, es ahogy felvettem, mar bujt is es kereste a cicit. HA fajt a hasa, akkor keservesen orditott es szinte hatrafeszitette magat, nem bujt oda. Nyilvan, amikor hasfajas miatt sirt, nem szoptattam meg, csak ha lattam rajta, hogy ehes/szomjas.
13/13 anonim válasza:
Előző két válaszadó igazatok van! Én is 3 óránként adtam cicit a babámnak aki már 1 éves, és igenis jó volt neki! Az anyuka nem két lábon járó cumisüveg,és ezt a bébi is megtanulja. Ha csak azért sír mert unatkozik, vagy kényelmetlenül fekszik, vagy ráncos a pelusa vagy ölelést kér, akkor nem kell teletömni a száját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!