Szotatós és nem már szoptatós anyukák! Hogy élnétek/éltétek azt meg hogy kevés vagy nincs tej?
Szia!
Tudom igazából még nem is szólhatnék hozzá a témához, mert jelenleg első gyermekemet várom, de ...
Keresztanyumnak sem volt régen teje és kipróbált 1-2 dolgot amit neki meg pár ismerősének már bejött, szerintem nem árthat, ha te is kipróbálod:
- köménymaggal ízesíthető ételekbe rakj annyi köménymagot, hogy érezni lehessen benne eléggé (tojásleves, gulyás);
- Milupa Milusan;
- Zsíros kenyér vöröshagymával és víz;
És ha laktatóbbra szeretnéd a tejedet, akkor olajos magvakat egyél!
A védőnő csodálkozott és gratulált is neki, hogy milyen szépen vissza tudta hozni a tejét!
Üdv és sok sikert!
29+4 hetes kismama
Ne add fel!
Szopiztasd amennyit csak bírod, és vissza fog állni a kereslet kínálat! :) Nálunk is volt egy 3 hetes hullámvölgy 4-5 hós korában! :)
De most (14 hósan) is volt egy hullámvölgyünk, amire én azt hittem, hogy már elválasztja magát, de aztán egyik napról a másikra egyre többet jött nappal és így visszaállt!
Viszont ezt a mostanit én nagyon megsírattam!És rájöttem, hogy engem nagyon megviselne, ha el akarná magát választani!Éjjel 2-ig sírtam a férjemnek...Ő meg csak ölelt, és vígazstalt, másnap meg a lányom ugyanúgy evett (ciczett) mint addig! :)
Sírt ki magad, add kia a feszültséget magadból(ha van más miatt), és ha megkönnyabbülsz visszaáll a régi rend!
A szopitanácsadónk egyből azt kérdeztr, velem nem történt e valami szorú, fájdalmas dolog!(lelkileg)
Kívánom ,hogy visszaálljon a tejed, és sokáig tudd szopizatatni a babád!Amíg mindkettőtöknek jó! :)
Szóval én 14 hósan is megsírattam az elválás lehetőségét, de hál isten még szopizik! :)
15 hós kislány anyuja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!