Mit tegyek? Vérző mellbimbó + mellgyulladás!
Figyelt kérdés
Két hete berepedt a mellbimbóm és vérzett, azóta javult a helyzet, de mivel hanyagoltam kicsit azt a mellemet begyulladt, be is lázasodtam. Mindenhol olvastam, h folytassam a szoptatást, mert csak a baba tudja fellazítani, hát ráálltam, h megint abból etetem, erre ma Újra vérzik! Félreértés elkerülése végett fejtem azt a cicit. Hohgyan oldottátok meg ezt a problémát? Még valami: nagyon fáj!2011. febr. 17. 18:18
11/12 anonim válasza:
Én ugyan ezt élem át jelen pillanatban, bexarok a fájdalomtól, és lázas vagyok, a mellbimbómon mindenhol repedés van, és a mellemhez hozzáérni sem tudok, annyira nagyon fáj... Ma reggelre lett ilyen... 2 óra múlva jön ez a mellem, már előre sírok... A számba tömök majd valamit szopi alatt, mert nem akarom, hogy megrémüljön a baba a sírásomtól, meg a nyögésektől, és elutasítsa a mellem... Nem hiszem el, hogy erre nincs hatékony megoldás, ez az értés embertelen, és mindenhol azt írják SZOPTASS SZOPTASS, de már így is végigzokogok minden szoptatást, és 2 szoptatás között meg hasmenésem van a gyomoridegtől, hogy nemsokára jön az a mellem, és a kétségbeeséstől meg azon sírok, hogy nehogy apadjon a tejem e miatt, mert én szoptatni akarom a kicsimet!!!!!!... Kérdem én! Ez emberi????
12/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok:)
Nagyjábój 1,5 -2 hónapomba telt de meggyógyult:)
Inkább fejtem nem tettem rá a Babámat.Persze így kicsit nehéz volt,mert a másik nagyon igénybe volt véve és kellett kicsit napi 1-2 táp is.De a jó hír:)
Mára megint tökéletes a tejtermelés és a cici is .Kentem neogranormonnal.nekem az hatott.Mindenkinek kitartás aki hasonló helyzetben van.
2011. máj. 12. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!