Számomra kényes kérdés, de nem tudom rá a választ. Válaszoltok nekem?
Kérdező, én csak olyan dolgot szoktam ajánlani másoknak (így neked is), amit tényleg megbízhatónak tartok. Nem csak a saját tapasztalataim alapján javaslok ezt vagy azt, hanem az általános (szakmai) gyakorlat alapján is. Hidd el, hogy megvannak az okok, amik miatt a védőt nem első (és nem is néhányadik helyen) javasolják a beforduló bimbóra.
Végső soron nyilván Te döntöd el, miben bízol meg inkább.
Nekem nem befelé forduló,d e lapos volt az egyik mellbimbóm, az se olyan egyszerű, de rá lehet érezni!
Valószínűleg fájni fog az elején, mert akinek úgy áll, azt könnyebben tudja jól bekapni a baba.
Össze kell lapítani kicsit kézzel, mint egy szendvicset(tudom, hogy hülyén hangzik) és úgy a szájába adni. Aztán rá fogtok érezni.
Egyébként változik, igen!
Mostmár sokkal jobban kiemelkedik a cicicm 8 hónap szoptatás után, amásik jó hír, hogy az asszimetrikus cicik is kiegyenlítődnek!
A bimbóvédőről nincs tapasztalatom, de csak azért mert a szuper bababarát kórházban, ahol szültem, nem segítettek a szoptatásnál, ezért rájöttünk magunktól mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!