Milyen gyakran isztok laktoherb (vagy más) tejszaporító teát?
Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 19:30
1/10 anonim válasza:
En most az elejen 6-7-et biztos meg szoktam inni.
2/10 anonim válasza:
a barátnőm soha nem itta, mindig sok teje volt, két és fél évig szoptatott.
én is ittam, főleg az elején, kétszer egy nap. 29 hónapig szoptattam én is.
3/10 A kérdező kommentje:
heti rendszerességgel? vagy csak amikor éreztétek hogy kevesebb a tej?
2011. febr. 16. 21:10
4/10 anonim válasza:
én napi rendszerességgel ittam. de hidd el, nem ettől függ a tejtermelés. tedd a cicire a kicsidet, ahányszor csak kéri(2. válaszoló vagyok)
5/10 anonim válasza:
ÉN akkor iszom amikor eszembe jut ill. amikor úgy érzem hogy kevesebb a tejem.Olyankor érzem is hogy több lesz a tejem.Általában lefekvés előtt iszom egy jó nagy csészével,de ma már a másodikat iszom.Nekem úgy érzem bevált.
6/10 anonim válasza:
Én ittam, és minden mást is kipróbáltam, ami csak lehetséges, de ténylegesen csak a gyakori szopival nőtt a tejem mennyisége.
7/10 anonim válasza:
én mindennap megiszom 4-et, tudom persze, nem (csak) ennek köszönhető, 9 hónapja szoptatok.
8/10 anonim válasza:
szia
én nappal 4filterből csinálok egy liternyi teát azt megiszom, és éjjelre is ennyiből készítek mivel 2x kel így ez is elfogy.Én minden nap így csinálom.
9/10 anonim válasza:
És mivel ízesítitek a teát? Vagy csak naturon isszátok?
10/10 anonim válasza:
én rendes teát csinálok belőle, cukor+citromlé, de nem sok citrom, próbáltam anélkül, de úgy nagyon rossz:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!