Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ez most mi lehet? Mellgyulladás?

Ez most mi lehet? Mellgyulladás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6,5 hós a kislányom és ma iszonyatosan fáj a mellem. Csomót nem érzek benne, de 5 percenként iszonyatosan belenyilall valami. Ez most mi lehet? Ez két héten belül már a 3. ilyen alkalom. Segítsetek légyszi!

Köszi!

2011. febr. 15. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Helló! Nekem 3x volt mellgyulladásom, szóval "rutinos" vagyok, de te megnyugodhatsz, nincs mellgyulladásod.

A mellgyulladás csomóval jár, ami egy tejcsomó és elzárja a csatornát, így benntreked és begyullad tőle a mell. A csomó körül a melleden piros lesz a bőr és ha masszírozod, kb. magad alá csinálsz... Lázas leszel, mintha influenzás lennél és áh... Nem kívánom... Szóval nyugi. :D

2011. febr. 15. 13:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de akkor mi lehet ez? Nagyon kellemetlen érzés... A nagyobbik lányom 9 hónapos koráig szopizott, de ilyet sose éreztem... ez meg most már a 3. alkalom... :-(
2011. febr. 15. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem mindig így kezdődtek a mellgyulladások...

Én azt javaslom, hogy mindenképp fejd, amíg érzed a csomót és szúr. Akár most óránként is. Fontos, hogy kiürítsd teljesen, mert ezzel megelőzheted, hogy begyulladjon és belázasodj. Lehet, hogy tejcsatorna-elzáródás miatt nem tudott kiürülni az egyik mirigy.

Olvass utána itt is! Javulást Neked!

[link]

2011. febr. 15. 13:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de egyáltalán nincs benne csomó... ezért nem tudom, hogy mi lehet...
2011. febr. 15. 13:26
 5/5 anonim ***** válasza:
igen, rosszul olvastam. mindenesetre a fájdalom akkor sem jó jel szerintem. orvosodat nem tudod felhívni? én fejném, mert a fájdalom és a szúró érzés sem normális.
2011. febr. 15. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!