Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Teljesen kivagyok már, valakin...

Teljesen kivagyok már, valakinek valami ötlete?

Figyelt kérdés

A bal cicim véresre harapta 3 hetes babám de annyira hgy a tejcsatornák helyett csak a szín hús van(nemmeglepő a lányom is annak idején) de ez nagyon durva nincsen tulajdonképp mellbimbóm. Minden szoptatás egy kín ha meg nem szoptatok akkor is fáj a cicim. Nem tűrök meg semmi felsőt magamon a séta is egy szenvedés. Hiába kenem alig gyógyul. Kicsit összevissza eszik még a fiam arra gondoltam hogyha betartanám a 3 órás etetéseket jobban/gyorsabban gyógyulna esetleg? Bimbóvédő: hát nem igazán fogadja el... Hajnalban ott tartottam hogy inkább veszek neki tápszert mert iszonyú vákumot csinál és még jól meg is cibálja a cicim. Emelett van egy 2 évésem is szóval pihi nincs, fejéssel nem tudok bíbelődni.

Ötlete van esetleg valakinek?

Mit csináljak? Segítsetek nagyon kivagyok...

2011. febr. 15. 07:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, kitartok vettem Garmastant Neogranormont. Meglátjuk, remélem rendbejön....
2011. febr. 15. 12:56
 12/15 anonim ***** válasza:
irj majd ok?
2011. febr. 15. 18:58
 13/15 anonim ***** válasza:
csak egy ötlet, nincs lenőve akár minimálisan is a pici nyelve és ezért nem tud rendesen szopizni?Nálam sem a kórházban sem az első itthoni vizsgálatokon nem tűnt fel ez a probléma, és én fele annyi kínt sem éltem át miatta, mint amit Te leírtál, de miután felvágták a kis nyelvét megszűnt minden fájdalom és megtanult szopizni a kislányom, akkor már több mint egy hónapos volt, azóta is szívja, szívesen szoptatom, már 13,5 hónapos "nagylány"
2011. febr. 15. 22:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Sajnállak nagyon. Nekem is hasonló volt, csak nekem oldalt szakította szét a nagy szívástól. Gyenge volt a cicim még akkor, ráadásul nagyon jól szopó baba, így körben szépen szét repedt a mellbimbóm. Nekem semmi nem segített. Már olyan volt, mintha le akarna szakadni a mellbimbóm. Azt a mellem már utána nem is fogadta el. Kb 1,5-2 hétig azt a cicit csak fejtem. Nem lett cumizavaros szerencsére. Erre begyulladt szépen a mellem a sok tejtől, pedig fejtem, csak lehet nem teljesen. Amikor begyulladt akkor tudtam mellre tenni.

Szóval kitartás, anyatejjel kend be, hagyd hogy megszáradjon rajta.

Engem nagyon megviselt, majdnem depressziós lettem, de ahogy a picire néztem, erőt kaptam tőle.

2011. febr. 16. 16:06
 15/15 babyg84 válasza:
Nekem a csecsemős nővér ajánlotta, hogy patikában vegyek tiszta lanolint és bevált. Igaz még egy hétig szenvedtem vele főleg, hogy mind a kettő ilyen volt de egyre jobb lett és elmúlt. Az a lényeg hogy nem engedi kiszáradni a bőrt és nem fáj jobban, meg hagyd rajta a tejet is.
2011. febr. 16. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!