Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha csak fejem a tejet, mert a...

Ha csak fejem a tejet, mert a babám nem szopizik, akkor várható hogy nőni fog a tej mennyisége, vagy esetleg elapad?

Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 22:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
49%
Én írtam, hogy "kiabálsz". Azért, mert az internetes beszélgetés "szabályai" szerint a csupa nagybetűvel írt szavak, mondatok úgy hatnak, mint amikor a való életben kiabálsz.
2009. febr. 11. 16:54
 22/31 anonim ***** válasza:
58%
en nem kiabaltam!
2009. febr. 11. 18:26
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Én eleinte 4x fejtem, de miután 5-re növeltem, a tejem mennyisége is nőtt. szóval növelhető.
2009. febr. 11. 19:41
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 4. válaszoló !!

Valamit nagyon elszurtál én nem tudtam szoptatni 1 évig ,bár csak tudtam volna !!Hol van ez??

Én ilyet nem irtam!!

2009. febr. 11. 21:36
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

Már elnézést mi a fenét szívóztok velem!!

Semmi rosszat nem irtam!!!!

A tapasztalatomat irtam le!!

És igenis beszéltem egy doktornővel és ö is ugyan ezt mondta vagy fog a baba szívni vagy el fog apadni a teje!!

És nem ér el sokat a mellszívóval.

n sjan 1,5 hónapig tudtam csak szopiztatni a picikémet pedig mindent megtettem amit csak lehetett!!

Azt ajánlották hogy szívjam mellszívóval , hát sokat nem értem vele!!

És különben is nem nektek válaszolok hanem aki kérdezett!!

Veszekedni nemitt kell!!

Meg leugatni a másikat!!

Témát lezártam!!

üdv

2009. febr. 11. 21:42
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

Bocsika akkor nem engem szidtok!!!!!!

Már látom

oké

2009. febr. 11. 21:45
 27/31 anonim ***** válasza:
73%

Ne aggódj, abszolút szintentartható sőt növelhető a tejmennyiség, ha elégszer fejsz egy nap. Én már a második babámat etetem lefejt tejjel. Az elsőt 8 hónapig etettem így, akkor is saját elhatározásomból apasztottam el a tejem, mert elegem lett a napi többszöri fejésből, és a fagyasztó is tele volt még. A második babámat is így etetem, még csak 3 hetes, szaporítani kell a tejmennyiséget, ezért napi 7x fejek, de ha beáll a mennyiség, akkor ez lecsökkenthető napi 4-5x fejésre.

Ha szaporítani akarsz, akkor csináld a szaporító fejést, azaz felváltva fejd a jobb és a bal melled, először 7-7 percig, utána 5-5 percig majd 3-3 percig. Akkor is csináld végig, ha már semmennyi tej nem jön a végén. Ha ezt naponta legalább 3x megcsinálod, tutira szaporodik a mennyiség. A mennyiség szintentartásához elegendő napi 1-2x megcsinálni, a többi alkalommal csak fejd ki teljesen üresre.

Próbáld szoptatni a babát, hátha tényleg csak szopási sztrájk, de ha végleg elutasítja a szopást, akkor se ess kétségbe, etesd lefejt tejjel, és ne foglalkozz senkivel. Az a lényeg, hogy valahogy a gyerekben kössön ki az a tej.

2009. febr. 16. 12:56
 28/31 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

Leírom a jó választ. Sokan félreinformáltak. Minél többször fejed, annál több tejed lesz!!!!! De üresre fejd ki. Nekem 11 hónapos a babám, és anyatejgyüjtőbe hordtam a tejet. Napi 2 és fél litert. Szóval én tudom, miről beszélek. De ! Én 3 óránként fejek! Éjjel is fölkelek fejni. Ja, és a babám még mindig szopik.

Szóval, ha fejed, nem fog elapadni.

2009. febr. 16. 14:59
 29/31 anonim ***** válasza:
60%
Huu de irigyellek ezert a mennyisegert! Szedsz valamilyen tejszaporitot is, vagy csak a fejessel sikerul ilyen sok tejet "gyartanod"?
2009. febr. 16. 15:10
 30/31 anonim ***** válasza:
80%

" Kedves "23:31-es válaszoló!

Ha olyan okos vagy,tudhatnád, hogy a szoptatástól jobban be tud gyulladni, mert a baba nem szopja ki üresre!

Én 3 óránként fejek, és a napi 2 és fél litert minden nap leadom...

7 hónapos baba anyukája

2009. febr. 16. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!