Ha csak fejem a tejet, mert a babám nem szopizik, akkor várható hogy nőni fog a tej mennyisége, vagy esetleg elapad?
Kedves 4. válaszoló !!
Valamit nagyon elszurtál én nem tudtam szoptatni 1 évig ,bár csak tudtam volna !!Hol van ez??
Én ilyet nem irtam!!
Már elnézést mi a fenét szívóztok velem!!
Semmi rosszat nem irtam!!!!
A tapasztalatomat irtam le!!
És igenis beszéltem egy doktornővel és ö is ugyan ezt mondta vagy fog a baba szívni vagy el fog apadni a teje!!
És nem ér el sokat a mellszívóval.
n sjan 1,5 hónapig tudtam csak szopiztatni a picikémet pedig mindent megtettem amit csak lehetett!!
Azt ajánlották hogy szívjam mellszívóval , hát sokat nem értem vele!!
És különben is nem nektek válaszolok hanem aki kérdezett!!
Veszekedni nemitt kell!!
Meg leugatni a másikat!!
Témát lezártam!!
üdv
Bocsika akkor nem engem szidtok!!!!!!
Már látom
oké
Ne aggódj, abszolút szintentartható sőt növelhető a tejmennyiség, ha elégszer fejsz egy nap. Én már a második babámat etetem lefejt tejjel. Az elsőt 8 hónapig etettem így, akkor is saját elhatározásomból apasztottam el a tejem, mert elegem lett a napi többszöri fejésből, és a fagyasztó is tele volt még. A második babámat is így etetem, még csak 3 hetes, szaporítani kell a tejmennyiséget, ezért napi 7x fejek, de ha beáll a mennyiség, akkor ez lecsökkenthető napi 4-5x fejésre.
Ha szaporítani akarsz, akkor csináld a szaporító fejést, azaz felváltva fejd a jobb és a bal melled, először 7-7 percig, utána 5-5 percig majd 3-3 percig. Akkor is csináld végig, ha már semmennyi tej nem jön a végén. Ha ezt naponta legalább 3x megcsinálod, tutira szaporodik a mennyiség. A mennyiség szintentartásához elegendő napi 1-2x megcsinálni, a többi alkalommal csak fejd ki teljesen üresre.
Próbáld szoptatni a babát, hátha tényleg csak szopási sztrájk, de ha végleg elutasítja a szopást, akkor se ess kétségbe, etesd lefejt tejjel, és ne foglalkozz senkivel. Az a lényeg, hogy valahogy a gyerekben kössön ki az a tej.
Szia!
Leírom a jó választ. Sokan félreinformáltak. Minél többször fejed, annál több tejed lesz!!!!! De üresre fejd ki. Nekem 11 hónapos a babám, és anyatejgyüjtőbe hordtam a tejet. Napi 2 és fél litert. Szóval én tudom, miről beszélek. De ! Én 3 óránként fejek! Éjjel is fölkelek fejni. Ja, és a babám még mindig szopik.
Szóval, ha fejed, nem fog elapadni.
" Kedves "23:31-es válaszoló!
Ha olyan okos vagy,tudhatnád, hogy a szoptatástól jobban be tud gyulladni, mert a baba nem szopja ki üresre!
Én 3 óránként fejek, és a napi 2 és fél litert minden nap leadom...
7 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!