Ha csak fejem a tejet, mert a babám nem szopizik, akkor várható hogy nőni fog a tej mennyisége, vagy esetleg elapad?
Hát az nagyon nem olyan mintha a baba szívná ki azt ugye tudod??
Az a baj hogy igy csökken inkább semmint hogy nőljön a tejci mennnyisége!!
Mennyi idős a babód?
bocsi hogy keménynek tűnök de saját tapasztalat!!
üdv egy 6 hós babuci anyukája
Egyetértek az első válaszolóval.
Vagy rá tudod venni a babádat hogy szopjon vagy el kell apasztani különben BEGYULLADHAT a melled aztán annyi!!
Egyik válaszolónak sincs igaza, én a saját tapasztalatomról beszélek, hülyeség hogy el kell apasztani a tejet!!!
Kislányom is cumiból kapta a tejemet, kezdetben 3óránként fejtem és 2 hónap alatt tele lett a fagyasztó is. 1X volt egy kis mellgyuszim (ez szopisakkal is előfordul), de masszírozással és teljes kifejéssel 1 nap alatt helyrejött. Jó mellszívót kell venni, ez a lényeg. Nekem 4 hónapig sikerült kizárólag anyatejjel, további 2-ig pedig anyatej-bébiétel keverékével etetnem a kislányomat, s ezen túl használtam fel a fagyasztott tejet. A végén már önszántamból fejtem ritkábban, mert kicsit elegem lett belőle, de simán vissza tudtam volna hozni, ha fiatalabb a babám, de minthogy addigra fél éves lett, fokozatosan ritkítottam a fejést, végül már nem volt szükség rá.
Üdv.
Nem fog elapadni, szivjad csak geppel, milyen gepet hasznalsz?
Probaltad mar a szilikonos bimbovedot, azzal sem tudod szoptatni a kicsit? En csak azzal tudtam szoptatni.
Méghogy el kell apasztani. Megszólalt a rosszindulat.
Ha nagyon-nagyon sokat fejsz, akkor esetleg nőhet a mennyiség. Nem valószínű, hogy rendszeres fejésnél elapadna, és az sem valószínű, hogy begyulladna a melled. Viszont tényleg meg kellene próbálni rászoktatni a cicire, mert az a leghatékonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!