Ha csak fejem a tejet, mert a babám nem szopizik, akkor várható hogy nőni fog a tej mennyisége, vagy esetleg elapad?
Kedves 71% válaszoló te elég agresszív vagy!
Ha dühöngeni akarsz,akkor azt ne itt tedd!
Hat megall az esz miken tudnak egyesek veszekedni. Miert kell azert szidni egy masik embert, mert annak mas a tapasztalata vagy velemenye. Szerintem pedig ez a kerdes azokhoz iranyult, akik fejve adjak a babajuknak a tejet, nem pedig azoknak, akik szoptatni tudnak...
Nos en 5. honapja fejve adom a tejem, nem magyarazkodom, hogy miert, az a lenyeg, hogy olyankor, mikor novellni akarod a tej mennyiseget, akor fejj gyakrabban, kitartoan. Nalam a fejes kb fel orat, neha akar 1 orat is tart, de ez gondolom mindenkinel mas. Nekem a legolcsobb fajta kezi mellszivo van, egyszer vettem egy elektromosat, de nem jott be, megmaradtam a kezinel.
Meg annyit szeretnek hozzafuzni a sok okoskodo anyuka velemenyehez, hogy nekem mar reg nem lenne tejem, ha nem fejve adnam a babamnak. De mi ebben a rossz, az elitelendo? Varom a valaszokat...
Köszönöm a gyors válaszokat. Hát nem hittem volna hogy ezen a kérdésen veszekedni fogtok.
Szóval babán 4 hónapos és ne hajlandó szopizni. Eddig csak szopizott de vmiért nem kell neki, mert ha megkínálom sír és elfordítja a fejét.
Kb két napja legalább hajnalban hajlandó cicizni, de napközben egyáltalán nem.
Fejek 3 óránként medela lactaset lactina-val.
Remélem még egy pár hónapig tudom így "szoptatni" a babám
Jézusom... kedves nagybetűvel "kiabáló" anyuka! Jó lenne, ha Te is figyelmesen elolvasnád a válaszokat, a 3. válaszban volt benne, hogy " vagy el kell apasztani mert begyulladhat a melled"...
Egyébként édesanyám engem ezzel a módszerrel 8 hónapig "szoptatott", annyi különbséggel, hogy ő kézzel fejte ( befelé forduló mellbimbó miatt)
Itt van, kedves idiótázó, te nem tudsz olvasni: "Vagy rá tudod venni a babádat hogy szopjon vagy el kell apasztani különben BEGYULLADHAT a melled aztán annyi!!"
1 év szoptatási tapasztalatod van? Hűha. Nekem meg 2*3 év, ha már versenyezni akarsz.
na en vagyok az a kiabalos anyuka ahogy ti irtatok:))
en nem kezdtem a veszekedest lehet viszolvasni ki roszindulatozott meg stb... de engem nem erdekel mindenki csinalja ugy ahogy jo neki is meg a babajanak is en valaszoltam hogy ha mellszivioval szivja a tejet ELOBB UTOBB elapad, mert a gyerek szajanal nincsen jobb persze ha nem akar szopni fejd le neki mig birod... JA ES EZ NEM ROSZINDULTUSAG!! KEDVES ANYUKAK:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!