Hogyan legyenek így a szopik?
Figyelt kérdés
Kislányom 7 hónapos, szerdán voltunk mérésen, az utóbbi 1 hónapban megállt a gyarapodása. Arra gondoltam, hogy mivel biztosan kevés a tejem, de ő nagyon ragaszkodik a szopikhoz, napközben előbb megkínálom gyümivel vagy főzelékkel, és utána szoptatom meg. Talán éhes lesz, és többet fog enni,mint most.
Azt még el kell mondanom, hogy a hozzátáplálás nálunk nagyon lassan megy. Nem igen akar kanalazni a lányom, nem kell neki az étel, viszont jó lenne ha végre hízna. Ha így csinálnám szerintetek az jó lenne?
2011. febr. 11. 13:02
1/6 anonim válasza:
Tegyél minden ételébe tejet, hátha úgy jobban elfogadja. Az nem baj, ha szopik, de lassan már ennie is kellene.
2/6 anonim válasza:
Szia! Nálam is volt ilyen , nekem azt mondta a védőnő, hogy ilyen van, ez sokszor előfordul. (Én nagyon pánikba estem miatta). Centire nőtt?
3/6 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy 200 fokon 30 percig sütöd az almát, utána meghámozod és péppé turmixszolod. Én ezt kevertem mindenhez (hús, zöldség, stb). Így ízlett neki, mert sütve sokkal édesebb az alma. Illetve én még Milumil 7-Gabonás pépet szoktam venni és ezt keverem a gyümölcsökhöz. Egy próbát megér
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, és az ötleteket, megfogadom a tanácsaitokat! Igen centire nőtt most, és sokat mozog, csak hát ez az evés...:-)
2011. febr. 12. 06:39
5/6 anonim válasza:
Szia! Nyugi, csak lemorogja amit megevett! Ha valamiben tudok segíteni, akkor írj privátba. Ha kell, akkor elküldöm neked azt a táblázatot amit én a védőnőtől kaptam, hogy mikor mit ehet a baba. Jó egészséget kívánok.
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! :-) Írok neked privit!:-)
2011. febr. 13. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!