Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért szopizik 3hos kisfiam...

Miért szopizik 3hos kisfiam már 2 oránk? Nt?

Figyelt kérdés

Pontosabban 3hos 10napos!

2hete kezdte, akkor a növekedési ugrásra gondoltam! De ez már durva, éjszaka is, nappal is! És csak sürüsödik a szopik száma. Ujszülött korában nem evett ennyiszer!

Mit csináljak?

2011. febr. 9. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, szoptasd. Második lányommal nekem is így volt. Aztán begyorsulnak a szopik hamarosan (5 perc alatt végez), és már észre sem veszed.

Most erre van igénye.

Nem jött meg Neked véletlenül?

Nálunk olyankor mindig "fokozódott a helyzet."

2011. febr. 9. 16:24
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem jött még meg szülésota! Végez 5p alatt, azzal nincs gond! De igy semmit nem tudok csinálni, segitségem nincs, nemis volt!

20-30perceket alszik, ha nem vagyok mellette!

Nem elég táplálo a tejem vagy mi?

2011. febr. 9. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:
A tejed pont jó. Ha nem tudsz semmit csinálni, akkor a) magadra kötheted, b) ne csinálj semmit. Ami pár apróság muszáj, azt meg lehet oldani. ;)
2011. febr. 9. 16:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Jo, de vannak helyzetek mikor nem köthetem magamra!

Teŕt lehet neki adni? Van itthon menta, narancs, kamilla (utobbitol hasmenése van, rajtam(tejen) keresztül) infusio teŕk, tehŕt nem tartalmaznak fekete teát! Külföldön élünk, nem találkoztunk még bébiteával.

2011. febr. 9. 16:45
 5/6 A kérdező kommentje:

Kb. 10napja 3 éjszakát végig aludt este9-reggel5ig, fél6ig, azota meg 2 oránként kel, vagy 2 éjszaka volt, hogy csak 2x kelt!

Meddig tarthat ez az idöszak és mi lehet az ok?

2011. febr. 9. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet, a lányom 3 hónapos. Egy hete tart ez az állapot. Előtte ő is egyszer kelt hajnal 3-4 körül, és egy hete pedig 2 óránként, nagyon nem tudunk mit csinálni. Előbb utóbb visszaáll a régi rend. Remélem:):)Kitartás!!!!!
2011. febr. 10. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!