Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Laktoherb teát iszok hogy...

Laktoherb teát iszok hogy több tejem legyen. Fájhat ettől az 1 hónapos babám pocija?

Figyelt kérdés
Ha most abbahgyom és nem iszom tovább, akkor a következő etetésnél már nem fog neki annyira fájni, vagy több idő kell, hogy kiürüljön a tejemből?
2011. febr. 8. 08:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam se bírta, jó nagy pocigörcsei lettek tőle. Én úgy emlékszem, hogy abbahagytam, és másnap volt jobb már a helyzet. (régen volt már)
2011. febr. 8. 08:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, fájhat.

Mi is leálltunk vele ugyanilyen okból...

Szerintem legalább egy fél nap kell, hogy kiürüljön, de max. egy nap múlva kiderül, ha nem javul a helyzet, akkor mástól fájhat neki.

2011. febr. 8. 08:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, fájhat, ha érzékeny a benne lévő édesköményre. Sok kisbabának vannak hasgörcsei sajnos a Laktoherb miatt. Esetleg próbálj ki más tejszaporító teát (Hipp filteres, kecskeruta forrázat, Fitolac filteres, Weleda,stb), de jó a Karamalz malátaital is.
2011. febr. 8. 08:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Remélem, hogy csak ez a baj. Szörnyű éjszakánk volt, egész éjszaka sírt (inkább ordításnak nevezném)kőkemény volt a hasa, megfeszítette magát, szegény nagyon kifáradt (meg az egész család), éppen elaludt volna mikor újabb görcs jött. Alig vártam hogy reggel legyen! (Most alszik mint a bunda, de most már felkelt a 2.5 évesem. Ennyit a pihenésről. Remélem a ma éjszaka már jobb lesz, tegnap este 10 kor ittam utoljára teát.
2011. febr. 8. 08:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Amikor hazajöttem a kórházból és kijött a védőnő, az volt az első amit mondott, hogy ne nagyon igyam a Laktoherbet, mert megfájdulhat a baba pocija. Az, hogy mikor ürül ki...hát ha nekem sikerül olyat enni (amire nem is gondoltam, hogy árt) amitől fáj a pocija, akkor két szopi között rengeteg folyadékot megiszom (szoktam egy fél liter kamillát és kb ugyanennyi vizet, persze nem egyszerre)és a következő szopira el szokott múlni, de legkésőbb a másodikra. Igyál sokat...nem tudom, hogy mennyire tudományos nekem ez vált be.

2011. febr. 8. 08:58
 6/8 anonim ***** válasza:
nálunk okozott hasfájást, én abba is hagytam.
2011. febr. 8. 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én a Mecsek tejszaporítóját iszom,attól nem fáj a fiam pocija.A Laktoherbről sokan mondták,hogy fájt.Próbáld ki,hátha bejön Nektek is.
2011. febr. 8. 15:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. febr. 8. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!