2 hós néha csak 70-eket eszik, az nem kevés? Hetente min 170 grammot hízik, de volt már 290 is.
Az enyém 50-60-at evett 2 hónaposan, és ez volt a max. Amíg szépen gyarapszik, és jókedvű, addig elég neki a mennyiség. Egy ilyen kisbaba ha éhes, eszik, vagy addig ordít, amíg nem kap enni (nagyon kevés baba van, amelyik nem így tesz, de azoknak a súlya se gyarapszik egyáltalán).
Valószínű csak egy kis nyugtatás kellett neki, azért kérte a cicit, és aludt be rajta.
helló
ha neki elég a 70 akkor nincs gond, főleg, h ilyen szépen hízik is a baba. Mi 5 hetesek vagyunk, már én sem mérem csak naponta 1x1x, h mennyi az annyi.Volt, h 40-et v h 90-et mértem, a40 akkor volt mikor 2ó múlva kért cicit a 90 mikor 4ó eltelt 2 etetés között.Nekem is van, h vissza kell tennem büfi után, mert olyan mintha keresné a cicit a szájával, ilyenkor azt csinálja, h cumizik és ha elindul a tej akkor kiköpi , mert már nem éhes.
nekem azt mondta a gyermekdoki, h heti 10dkg a minimum amit kell hízni, ettől meg ti is jobban híztok
úgyhogy ne izgulj szerintem!
Az én babám is 2 hós, és ő is van, hogy csak 50 g-ot szopizik, de még 80 g-nál nem is mértem többet. Mindig ideges vagyok, hogy vajon elég ez a kevés neki, de szopi után mindig jó a kedve, bár ha visszarakom cicire, mert szerintem keveset evett, ő szépen cumikál, ha meg jön a tej, azt sem bánja. Sőt éjszaka leszoktam fejni és az esti szopi után még kap kb. 80 g-ot, hiába volt jó kedve a szopi után, ezt még simán megissza, sőt még hogy könnyen jött a cumisüvegből követeli is a többet.
De ő is hízik hetente kb. 200-250 g-kat, így a doki azt mondta, hogy neki ennyi az adagja, és ne aggódjak folyton biztos elég neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!