Hogyan kell hatékonyan fejni?
Kisfiam 2 hónapos, csak szoptatom. Mindig jóllakott, szépen gyarapszik. Viszont hosszabb útra mennénk, ezért szeretnék előre tejet lefejni. Szoptatás után csinálom, de alig tudok pár cseppet kifejni..(medela)
Mi lehet a baj? Tényleg nem hagy benne semmi tejet a babám? De akkor mikor fejjek? Amikor tele a mellem, nem tehetem, mivel akkor már ő éhes és szeretne szopizni.
Miért lefejt tejet akarsz neki adni?
Minden szopi után próbálj fejni, megpróbálhatsz homeós golyókat is. Urtica urens és ricinus communis, nekem ezek segítettek.
Igyál sok folyadékot.
Ha a kisfiad csurig kiürít mindig, akkor hosszabb időbe is telhet, amíg összejön annyi tej, ami elég neki...
Hasonlóan gondolom, mint az első válaszoló: nem tudnád útközben is megszoptatni? Az sokkal praktikusabb lenne.
Még soha nem voltunk ilyen hosszú, ezért még nem is tudom igazán elképzelni a szoptatást útközben. Hivatalos dolgokat megyünk intézni, 500km oda-vissza és nem biztos, hogy akkor lesz éhes, amikor olyan helyen vagyunk, hogy tudnék szoptatni...
Nem ismeritek ezt a medela mellszívót? Másik fajta talán jobb..?
És nem tudtok megállni menet közben? Mondjuk elég hosszú az út, de talán beleférne.
Persze a komfortszopiról le kéne mondani az idő miatt, de a rendes evés talán nem olyan hosszú..
Én inkább ezt próbálnám meg, ez kevésbé "kockázatos".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!