Használ valaki pesztonka elektromos mellszívót? Hogyan lehet hatékonyan fejni vele?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon fáj,és egyáltalán nem szív szinte semmit,csak pár milit,azt is úgy.ha közbe nyomkodom minden felől a mellemet!2011. ápr. 13. 10:25
1/5 anonim válasza:
Használtam, ugyanígy voltam mint te. Alig jött valami, meg nyomkodtak közben. De nem a mellszívóval volt baj hanem kevés volt a tej. Lehet neked is kevés van, Mert ha lenne benne pik pak kijönne. Egyszer megindult és 60 ml pár másodperc alatt kijött, Nem is fájt. Ha van benne tej akkor a használati utasítást betartva ki is jön. Én csak küszködtem legtöbbször 1- 1,5 órákat fejtem meg nyomogattam közben ittam sok folyadékot,szoptatós teákat, vizet, nyirfalét, sörből is ittam. De kevés sikerrel, 3 hónapig így volt aztán már elapadt. Próbáld fokozni a tejtermelést. Remélem több sikerrel jársz, mint én!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2011. ápr. 13. 11:06
3/5 anonim válasza:
Én ezt a mellszívót használom, és jól működik. Nem akarok nagyon szájbarágós lenni, de ne folyamatosan szívasd vele a melled, hanem engedd el ütemes időközönként a lyukat.
4/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen van és simán megy minden. De az tény, hogy masszírozni és nyomkodni kell közben, de szerintem ez nem mellszívó függő. A melled nem tudja, hogy milyen mellszívót használsz, neki mindegy, hogy Avent vagy Pesztonka vagy valami más. Ha ezzel kell masszírozni, akkor a többivel is kel. És valószínű tényleg kevés a tejed, használd még és be fog állni. Én 10 perc alatt végzek vele és kb. 200 ml jön le összesen.
5/5 A kérdező kommentje:
Hűha.Köszönöm nektek is,próbálgatom még.Igen,sajnos tényleg kevés a tejem,ezért reméltem,hogy talán majd ez rásegít.Abba nem tudtok tanácsot adni,hogyan szaporítsam a mennyiséget?Sokat iszok,és a babám is cicizik.
2011. ápr. 13. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!