Mivel tudom a tejtermelést serkenteni?
Figyelt kérdés
A szoptatós teától kipattogtam.2011. febr. 5. 10:47
1/4 anonim válasza:
Urtica Urens 5 homeós bogyó 2x5 bogyó naponta 4-5 napig, vagy barnasör, sok leves, rengeteg folyadék, napi 4 l.
2/4 anonim válasza:
A tejtermelést ténylegesen csak a gyakori szoptatással tudod növelni. Én mindent kipróbáltam, amit olvasok, hallok, ajánlanak. De ami bevált, hogy gyakran szoptatok, illetve egy-egy szopikor többször váltogatom a mellemet, akár 3x3 is, és így a következő alkalomra tényleg több tej lesz benne.
3/4 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek az utolsó hozzászólóval, annyival egészíteném ki, hogy a gyakoriszoptatás mellet sok sok folyadék: szoptatós tea (mecsek, naturland, hipp) 4 csésze egy nap, 15 percig áztasd benne a filtert, egy kis frissen facsart gylé, mentes víz, más tea (fekete egy pici, zöld, gyümölcs), joghurt, kefír, tej, levesek. Nem elég ha csak mentes vizet iszol, igyekezz változatosan inni, ahogy enni is (a változatos étrend is nagyon fontos, sokszor keveset, természetes termékeket)!
4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2011. febr. 5. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!