Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 2 éves gyerekemet szoptathatom...

2 éves gyerekemet szoptathatom éjjel annyiszor ahányszor kéri?

Figyelt kérdés
Megtörténik,hogy óránként,kétóránként felébred.Kéri a szopit,sokan mondják,nem jó a gyomornak a gyakori szopi.Néha csak párat szív és alszik tovább.Káros ez?
2011. febr. 2. 18:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
51%
Kerdesedre valaszolva, szerintem nem karos, viszont neked biztosan nagyon faraszto mar. En 2 es fel eves koraig csinaltam ezt, mert a kisfiam is mondig szopit kert (1-2 szippantas csak), amikor ejjel felebredt. Volt, hogy 3-4-szer is, ha valami miatt nem aludt jol. En terhes lettem, de meg akkor is kerte a cicit, viszont elveteltem 11 hetesen es akkor dontottem ugy, hogy nincs tobb szopi, mert nem birtam tovabb fizikailag. Kisfiam akkor kapott egy uj agyat, mert addig kisagyban aludt, es 2 nap utan mar nem nagyon ebredt fel ejszaka. Kitartonak kellett lennem, mert eleinte kerte meg ejszaka a cicit, nappal mar nem. De en teljesen elvalasztottam, mert nalunk a fokozatossag nem mukodott. Szoval ameddig birod, szoptasd nyugodtan, akar ejszaka is, de ha el akarod valasztani kesobb, akkor hatarozottan el kell dontened, es nem adni neki, mert mar szerintem nagyon hozzaszokott, es neki ez lelki megnyugvas, nem fizikai igeny.
2011. febr. 3. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!