Hogyan büfizteted meg a babád, ha bealszik szopi végére?
Ha nagyon mélyen alszik napközben akkor sehogysem, amikor felkel büfizik csak. Éjszaka pedig szintén nem veszem fel, mert próbáltuk és teljesen felébred, és csak órák múlva tud visszaaludni. Nincs semmi baja így sem, nem fáj a pocak.
3hós kislány anyukája
Ugyanúgy, mintha ébren lenne, csak közbe kellet iktatni egy_két hanyattfektetést. Csak egy 10-20 mp-eseket, azután, ha felemeled, könnyebben kijön, ha meg is ébred kicsit, akkor is jó, majd visszaalszik. Egyenes felületre raktam, nem kézben döntöttem hanyatt. Nálunk nagyon sok levegőt nyeltek, amíg kicsik voltak, szóval nálunk muszáj volt kiszedni belőlük, különben végtelen hasfájás egyiknél, és rengeteg bukás, meg felébredés a másiknál. Amúgy a nagyobbik lányomnál ez sem segített, ha elaludt, általában akármit csinálhattam, nem jött ki, viszont olyankor csak hason, vagy oldalt altattam, sose háton, és figyeltem, nem jön-e vissza valami.
Jó esetben, ha majd kiismered, rájössz, hogy ha elalszik, és nem büfög, hát nem büfög, és nem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!