Mit tegyek? Szerintem nem elég zsíros a tejem, a gyermekem 2 óránként akar enni (1 hetes, kb.60-kat szopik.
Szia! Nálunk az volt a baj (azért nem akarta a cicimet bekapni)) mert nekem meg gyorsan jött a tej a cicimből!Ő meg "fuldoklott" közben!Így nekem (szoptatási szaktanácsadó javasolta) minden szopi ELŐTT fejnem kellett egy tejleadóreflexet!ÉS csak utána mellre tenni a lányom!Így már neki is kellett e cici!
Az sem baj ha a babaád a 2 órát sem bírja ki kaja nélkül!Hamarabb is mellre teheted attól nem lesz hasfájós...
Ja és mindig arra kellett törekednem szopikor, hogy függőleges helyzetben legyen a lányom, vagy a legközelebb ahhoz!Mikor már 3 hós volt akkor úgy szopiztattam, hogy ő térdelt az ölemben én meg fogtam a hóna alatt! :)
5 hós koráig kellett előfejnem :( de még szopizik 14 hós, és a szopitanácsadóval minden hónapban találkozunk a klubjában :)
Igen próbáltam már a bimbóvédőt, a sok tanácsod próbálom alkalmazni, és már odáig jutottunk, hogy nem kell cumisüveg, viszont így sírunk szopinál egy kicsit de ha rákap már nagyon ügyesen szívja(csak ne engedje el...)
Ki fogom próbálni, hogy előtte megfejem a cicimet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!