Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek? Szerintem nem...

Mit tegyek? Szerintem nem elég zsíros a tejem, a gyermekem 2 óránként akar enni (1 hetes, kb.60-kat szopik.

Figyelt kérdés
Ráadásul a szopizással is bajlódunk. Félek, hogy a tejem is apadni kezd. Mi a megoldás?
2011. jan. 26. 16:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ha szopik az egyik ciciből, mindig csak azt fejtétek v. a másikat is?
2011. jan. 26. 21:31
 12/17 A kérdező kommentje:
A kórházban azt tanácsolták, hogy mindkét ciciből adjak neki, de itthon mindig csak az egyikből kap. Köv. szopinál meg a másikból.
2011. jan. 26. 21:32
 13/17 anonim ***** válasza:
így van, így kell.
2011. jan. 26. 21:38
 14/17 anonim válasza:
Mindig azt a mellet fejd ki, amelyikből szopizott. Ha úgy látod, egyszerre elég neki az egyik, hagyd rajta, hagy szívja ki rendesen, sőt, én akkor is ugyanarra a mellre rakom vissza ha pl. 1óra múlva kér. Ha aztán megint éhes 1óra múlva, már a másikra teszem. Nem értek egyet a védőnővel, szerintem a pici gyorsabban és jobban kiszopja a tejet mintha leszívnád. Müanyag bimbóvédőt próbáltál?
2011. jan. 26. 22:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Javasolnám neked,hogy szoptatás elött fejjél egy nagyon keveset.Annyit csak,amég jól jön a tej.Amikor mellre teszed nem indul el rögtön a tej,lehet,hogy türelmetlen a babád.Hagyd,hogy jól kiürítse egyik melled,ugyanis a hátsó tej a laktatósabb.És semmiképp ne adj cumisüveget szopi elött,megszokja,hogy abból könnyebben jön és a cici nem fog kelleni.Irhatsz privit,ha még van kérdésed,35 hónapja szoptatok.
2011. jan. 27. 10:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk az volt a baj (azért nem akarta a cicimet bekapni)) mert nekem meg gyorsan jött a tej a cicimből!Ő meg "fuldoklott" közben!Így nekem (szoptatási szaktanácsadó javasolta) minden szopi ELŐTT fejnem kellett egy tejleadóreflexet!ÉS csak utána mellre tenni a lányom!Így már neki is kellett e cici!

Az sem baj ha a babaád a 2 órát sem bírja ki kaja nélkül!Hamarabb is mellre teheted attól nem lesz hasfájós...

Ja és mindig arra kellett törekednem szopikor, hogy függőleges helyzetben legyen a lányom, vagy a legközelebb ahhoz!Mikor már 3 hós volt akkor úgy szopiztattam, hogy ő térdelt az ölemben én meg fogtam a hóna alatt! :)

5 hós koráig kellett előfejnem :( de még szopizik 14 hós, és a szopitanácsadóval minden hónapban találkozunk a klubjában :)

2011. jan. 27. 12:51
 17/17 A kérdező kommentje:

Igen próbáltam már a bimbóvédőt, a sok tanácsod próbálom alkalmazni, és már odáig jutottunk, hogy nem kell cumisüveg, viszont így sírunk szopinál egy kicsit de ha rákap már nagyon ügyesen szívja(csak ne engedje el...)

Ki fogom próbálni, hogy előtte megfejem a cicimet!

2011. jan. 27. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!