Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel szabad kenni 2 hónapos...

Mivel szabad kenni 2 hónapos babám bőrét, ha száraz? Milyen márkával? Most bepantennel kenem, csak szerintem az nagyon zsíros, jól gondolom, hogy valami vizesebb kellene?

Figyelt kérdés
2008. szept. 5. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
megpróbálhatod a Naturland-os körömvirágkrémet.
2008. szept. 5. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:

a bepanthennel ne kend mert az szárít

a gyógyszertárban lehet venni egy fürdető kenőcsőt a neve: UNGUENTUM HYDROPHILICUM NONIONICUM MOSDÓKENŐCS

nem drága sőt és egyszerűen nagyon jó ezzel kell fürdetni és 1-2 nap után teljesen helyreáll a kis bőrük

2008. szept. 5. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Linola Fett fürdetőolaj nagyon jó.
2008. szept. 5. 21:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Mosdókenőccsel fürdetem, amit írtál, de azt viszont én nem írtam bocsika, hogy az arcosckáján és a nyakicáján száraz, ahol jijöttek majd elmúltak a melegkiütései. Itt eléggészáraz és érdes a bőre. ma fürcsinél megpróbáltam megmosni a hydrophillel, hát nem egyszerű a dolog, félek, hogy a szemébe megy, remélem használni fog. A gyerekorvosom babakrémet mondott, de azt nem hogy melyiket. Az általánosan kaphatóaktól félek, szerintem sok babánál ilyen picikén még bajt csinálhatnak. Tudtok valami konkrét patikait, amit az arcocskájára kenhetek?
2008. szept. 5. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:
A nővérem babájának az orvos írt fel receptre olyat amit ki kell kevertetni egy nap alatt helyre jött.Én a lányomnak a Johnsons hidratáló krémét használtam(a sima fehér kupakos) és fürdés elött 5-10 percel beolajoztam.Így kb 2 nap után jött helyre de azóta is így csinálom ha látom hogy kicsit szárazabb
2008. szept. 5. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is az orvos írt fel egy "A" vitaminos testápolót amit ugyan olyan csak nagyobb tégelyben adnak mint a fürdetőkrém és az szerintem nagyon jó. Kérdezd meg a dokidat.
2008. szept. 5. 21:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Én a Babét használtam a fiamnál,mert neki nagyon csúnya száraz volt a bőre.(előtte gyógyszertárit használtuk,de az valamiért nem birta). A babét bőrgyógyász ajánlotta és pár nap alatt rendbejött. Van olajos tusfürdője,meg testápolója is. Nem olcsó,de nagyon sokáig elég.

üdv

2008. szept. 6. 06:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem ha piros vagy száraz a babám arca vagy a nyaka, a gabinak a kamillás krémét használom ami direkt erre van. Egy kis borsónyi és eddig mindig bevált.
2008. szept. 6. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!