Szoptatós, abortuszos kérdés?
volt olyan vkinek, h szoptatta babáját, és közben abortuszra ment? hogy tudták megoldani? nem kavarta nagyon be a babát?
csak válaszokat várok, leszólást NEM!!!! köszönöm!
Nekem 7 hetesen halt el a babám, akkor volt a fiam 8 hónapos, és még szoptattam. Mindent megtettem volna érte, hogy megszülethessen a második, de nem adatott meg. :( Fel nem foghatom, hogy képes valaki megölni a saját gyermekét, aki nem petezsák, nem a szülő szövete, hanem saját génkészlettel rendelkező kis élőlény... Nagyon fáj ilyet olvasnom. :-( Ráadásul a mai korban, amikor létezik fogamzásgátlás. Miért nem védekeztetek?? Miért jobb az abortusz, mint a gumi???
Missed ab-nál a műtét technikailag ugyanaz, mint abortusznál. Nekem azt mondta az orvos, hogy 24 óráig nem szabad szoptatnom. Úgyhogy a műtét előtti napoktól kezdve fejtem és gyűjtögettem a tejet arra a 24 órára, hogy legyen mit adnom a fiamnak. Aznap reggel még egyszer, utoljára megnézhettem őt UH-n, elbúcsúztam tőle, az én kis babámtól, a második gyermekemtől. Délelőtt műtöttek, délután hazaengedtek, az aznapi tejet lefejtem és kiöntöttem, és másnap reggel szoptattam csak újra.
Bocsánat, hogy nem tudok normális választ.
Mi a fenéért bántjátok őt? Kifejezetten kérte, hogy ne tegyétek. Vannak ilyen helyzetek, nem kell elfogadni, de kommentálni sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!