Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós, abortuszos kérdés?

Szoptatós, abortuszos kérdés?

Figyelt kérdés

volt olyan vkinek, h szoptatta babáját, és közben abortuszra ment? hogy tudták megoldani? nem kavarta nagyon be a babát?

csak válaszokat várok, leszólást NEM!!!! köszönöm!

2011. jan. 24. 18:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
még nem baba, csak peterzsák, szerencsére nagyon hamar kiderült, és de rossz érzés, de így a nagynak mindent meg tudok adni, és majd pár év múlva ha eljön az idő...jöhet a kistesó, de még nem most, és pénz nincs sajna...majdha visszamentem melózni, és nem csak gyest kapok, mert ez semmire nem elég...
2011. jan. 25. 09:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Szoptatok, és tavaly volt egy missed ab műtétem 6 hetes elhalt terhesség után. Reggel fél 8-ra rendeltek be, 9 után vittek a műtőbe, altattak, délben már szívem szerint jöttem volna haza. Fél 4-kor engedtek ki. Csak éjjel mertem először szoptatni. Addig cumisüveg.Nem lett gond.
2011. jan. 25. 10:33
 13/18 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. jan. 25. 10:38
 14/18 anonim ***** válasza:
49%

Nekem 7 hetesen halt el a babám, akkor volt a fiam 8 hónapos, és még szoptattam. Mindent megtettem volna érte, hogy megszülethessen a második, de nem adatott meg. :( Fel nem foghatom, hogy képes valaki megölni a saját gyermekét, aki nem petezsák, nem a szülő szövete, hanem saját génkészlettel rendelkező kis élőlény... Nagyon fáj ilyet olvasnom. :-( Ráadásul a mai korban, amikor létezik fogamzásgátlás. Miért nem védekeztetek?? Miért jobb az abortusz, mint a gumi???

Missed ab-nál a műtét technikailag ugyanaz, mint abortusznál. Nekem azt mondta az orvos, hogy 24 óráig nem szabad szoptatnom. Úgyhogy a műtét előtti napoktól kezdve fejtem és gyűjtögettem a tejet arra a 24 órára, hogy legyen mit adnom a fiamnak. Aznap reggel még egyszer, utoljára megnézhettem őt UH-n, elbúcsúztam tőle, az én kis babámtól, a második gyermekemtől. Délelőtt műtöttek, délután hazaengedtek, az aznapi tejet lefejtem és kiöntöttem, és másnap reggel szoptattam csak újra.

2011. jan. 25. 11:30
 15/18 anonim ***** válasza:

Bocsánat, hogy nem tudok normális választ.

Mi a fenéért bántjátok őt? Kifejezetten kérte, hogy ne tegyétek. Vannak ilyen helyzetek, nem kell elfogadni, de kommentálni sem!

2011. jan. 25. 11:42
 16/18 A kérdező kommentje:
nagyon sajnálom a babádat, elszomorított ahogy olvastam! és azokat is nagyon sajnálom akinek nem lehet babája.... de nem láttok bele a helyzetembe, az életembe, gondolkodásomba, érzéseimbe...sajnálom, h történnek ilyenek, de férjemmel ezt találtuk a legjobb megoldásnak. fiam itt az ölemben sajtkukacot játszik, és imádom. de most nem tudunk mégegy babót bevállalni...plussz van egy tojás nagyságú cisztám is, pint as pici mellett és lehet h amúgy sem tarthatnám meg. így könnyebb a gondolat, mintha jó tartsuk meg, és nem tudjuk,mert baja lesz a ciszta műtétnél...és nem az egyetlen dolog ami közbejön vele szemben sajnos.
2011. jan. 25. 11:51
 17/18 xStefix ***** válasza:
Sajnálom :( és sok erőt kívánok neked a továbbiakhoz!
2011. jan. 25. 12:00
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. jan. 25. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!