Szoptatós, abortuszos kérdés?
volt olyan vkinek, h szoptatta babáját, és közben abortuszra ment? hogy tudták megoldani? nem kavarta nagyon be a babát?
csak válaszokat várok, leszólást NEM!!!! köszönöm!
Szia
Ha reggel veled kezdenek kb délbe már mehetsz is.Fejsz le tejet és addig azt issza a babád.Mondjuk ilyen tapasztalataim nincsenek szóval,hogy ez lesz e valamilyen hatással a tejedre meg ilyenek azt nem tudom.
Nekem missed. abortuszom volt, amikor még szoptattam a 14 hónapos babámat.
Reggel még szopizott, aztán kórházba mentem, késő délután értem haza. Este és éjjel nem mertem szoptatni a kapott altató/kábító miatt (lehet, hogy lehetett volna, csak én akkor még nem mertem erre gondolni) másnap pedig már nem kellett neki a cici. Nagyon nem is erőltettem, úgyhogy neki sajnos így maradt abba a szopi.
:( sajnálom!
mi még csak 7 hósak vagyunk... így remélem vhogy jól megtudjuk oldani...
Igen valószínű,hogy reggel mehetsz,du jöhetsz.Fejsz előre tejet,és azt odaadják neki.Mivel altatószert kapsz,ezért le kell majd utána 1-2x fejned a tejet,és azt nem adhatod oda.De ha megkérdezed azt aki altat az megmondja pontosan,hogy mit javasol ez ügyben.
Inkább a stressz ami bezavarhat...
Miért nem tartod meg?
4 gyerkőc anyukája
Nem akarlak lebeszélni ,mert a Te döntésed,nálunk is kis korkülönbségesek a gyerekek,nincs egészen 11 hónap,de remekül összenőttek már.Most másfél éves a kicsi,vannak nagyon nehéz napok,főleg az elején volt,kicsi még 3 óránként evett,nagy meg fogzott.
Kérdésre válaszolva,fejjél előtte tejet amennyit lehet,ha tudsz tegyél el a mélyhütőbe is,igy az az 1-2nap,amig nem lehet feltehetőleg az altató miatt,addig is tud anyatejet kapni a babád.Reggel mész,estére már otthon is vagy.
És el tudnád venni a második babád életét, miután látod, hogy milyen lett a nagyobb? Miután növesztgetted a pocakodban és megszülted, most pedig neveled?
Isten lássa lelkem, nem bántani akarlak, de nagyon szíven ütött, amikor olvastam a kérdésed. Ismeretlenül is siratom a babádat...
Nehéz az élet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!