Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek jól csinálom?

Szerintetek jól csinálom?

Figyelt kérdés
4,5 hónapos a kislányom szopizással kapcsolatban volt nagyon sok problémánk mire megoldódott már 3 hónapos volt de a gyakori mellre tétellel tudtam serkenteni a tejcsit de sainos még mindig nem teljesen elég ezért egy hete arra gondoltam hogy tápszer helyet inkább alma répa tök stb.-vel próbálkoznék általában délután 2 óra körül adok neki ilyen pürés dolgot (a leveken már túl vagyunk )persze csakis szopi után és tulajdonképpen azt várom ettől hogy estére nem lesz olyan éhes és elég lesz neki a tejcsi mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban estére már csak 60-60ml tápszerrel kell pótolnom de ezt is szeretném elhagyni ha lehet
2011. jan. 18. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:

hú, ez nehéz kérdés.

én mindenképpen a szoptatást próbálnám felturbózni, ehhez szoptatási tanácsadó segítségét kérném (www.lll.hu). Ha ez kevés lenne, akkor tényleg szimpatikusabb a hozzátáplálás, mint a tápszer. De ha megoldható, jobb lenne még 1 hónap időt nyerni.

az biztos, hogy jó, hogy szopi után kap enni, és csak 1x. ezeken én nem változtatnék 7 hós koráig.

2011. jan. 18. 16:51
 2/4 A kérdező kommentje:
tanácsadóval már beszéltem amikor probléma volt a mellemmel így sikerült lecsökkenteni a tápszert napi 250-300ml-ről max 150ml-re
2011. jan. 18. 17:20
 3/4 anonim ***** válasza:
A hozzátáplálást azért hat hónapos korban ajánlják elkezdeni, mert a baba emésztőrendszere akkor válik éretté arra, hogy feldolgozzon bizonyos tápanyagokat. Addig - amennyiben nem elég az anyatej, és mindent megpróbáltál, hogy több legyen -, bátran adhatod neki a tápszert, hiszen az nem méreg, a babáknak lett kitalálva. Szerintem.
2011. jan. 18. 18:17
 4/4 xStefix ***** válasza:

Igen, ilyen esetben kell a tápszer. Ha sehogysem lesz több tejed, akkor ez a megfelelő eljárás.

A hozzátáp minden esetben (legalábbis a te esetedben) csak 6 hós kor után ajánlott!!!

2011. jan. 18. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!