Hogyan kell sterilizálni? Jó ha így csinálom?
a forró vizben való áztatás nem elég lábosban ki kell főzni bugyogó lobogva forró vizben kell hagyni 10 percig.
a csak forró viz főzés nélkül nem pusztitja el a kórokozókat a bacikat.
ne vegyél sterilizálót főleg egy anyatejes baba és kb. 1-2 cumisüveg meg a mellszivó mellé nem kell..
Csak napi 8-10 cumisüveg és folyamatos mellszivó használat mellé persze vennék.
Szia!
Én leadtam az anyatejet régebben, és az anyatejgyűjtőből kaptam egy füzetet, amiben le van írva, hogyan kell sterilizálni. Meg kell várni, amíg felforr a víz, és onnantól számítva 30 percig kell a forrásban lévő vízben lennie a mellszívónak, cumisüvegnek, stb. Mert csak ennyi idő alatt pusztul el minden baktérium!
Én ezért használtam inkább a mikrósterilizátort! Azt csak 5 percre kellett mikróba tenni!
Én is úgy gondoltam hogy forrásban lévő vízbe teszem.
Gondolkodom a mikrós sterilizálón. Azt úgy kell használni, hogy ugyanúgy elmosom, majd leöblítem a dolgokat, és utána teszem a mikrós sterilizálóba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!