Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Vacsira is mindig van elég...

Vacsira is mindig van elég sok tejetek? Mit csináljak hogy több legyen?

Figyelt kérdés

Vacsi kb 8-fél9körül van és elég keveset eszik akkor már...jobban kéne dolgoznia hogy több jöjjön, de bealszik, szóval biztos nem eszik olyan marha keveset, meg hajnalban 1-2 között még kel egyszer, de érezhetően kevesebb van estére.Gondolom azért ez normális, mert már nem pihenek egész nap,mint az elején, 3 hónapos a kisfiam.

Ja és fejek is szopik után, meg igyekszem sokat inni.

2011. jan. 17. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Estére mindenkinek kevesebb a teje, de az sűrűbb, zsírosabb, táplálóbb. Ezért megtévesztő, ha valaki a mérlegre hagyatkozik a baba igényeinek figyelése helyett. Ha a babád bealszik szopi közben és az etetés után nem ébred fel túl hamar (nálad ez tökéletesen megvan, akkor biztos lehetsz benne, hogy eleget szopizott.
2011. jan. 17. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem azért van kevesebb tejed este,mert a babádnak ennyi az igénye.Nem azért alszik el,mert nem elég neki a tej,hanem,mert jóllakott.
2011. jan. 17. 12:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Pontosan ahogy az elsőírta! :)

Estére sokkal sokkal sűrűbb, zsírosabb, laktatóbb tej termelődik!Ezért tűnik úgy mintha kevesebb lenne (nem feszül úgy a melled, keveset mutat a mérleg)!De a babád jól lakik és jót alszik!Légy nyugodt!

13,5 hós szopizó kislány anyuja! :)

2011. jan. 17. 13:30
 4/6 A kérdező kommentje:
komolyan estére zsírosabb?hu az tök jó:))köszi, ezt nem tudtam!Még méregetem, és néha nagyon meglepődtem hogy 90ml vel elvan hajnalig, mikor 200akat szokott enni.De így érthető, köszi:)
2011. jan. 17. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezért nem méregetem én a babát. Amilyen paramami vagyok 10grammon kiakadnék. Mi is három hósak vagyunk.

Az enyém háromis is alszik de akkor rettenetesen éhes.

2011. jan. 18. 00:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

3. vagyok!

Nwkünk szopitanácsadó javasolta, hogy heti egyszer mindig ugyanabban a napszakban mérjem!Így a heti súlygyarapodást tudom mérni, ami reális képet ad!Nem mondom hogy eleinte nem csempésztem rá a lányom titiokban a mérlegre.... :)De idővel beláttam hogy igaza van, csak el kell hinni, hogy annyi tej van amennyi a kicsinek kell!És tényleg! :)

Én mindig pénteken reggel ébredés után kaja előtt csupin mértem :)

2011. jan. 18. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!