Van olyan gyógyszer, vagy bármi amitől elapad a tejem?
Bocsánat, nem ellened szól, kedves kérdező, de ne egy "hozzá nem értő" mondja meg, mit csinálj a tejeddel... Hú, most kicsit pipa és szomorú is lettem! Soha nem lesz vége az ilyen történeteknek... :(
Kérdező, teljesen megértem, hogy hajlasz hinni az orvosnak, pláne, mivel nem tudom a pontos háttérinfókat - de pont az ilyesmi ellen küzdök magam is. Nem tudom, milyen orvos, akiről írsz, de általános infóim alapján nincsenek ma itthon olyan szakorvosok, akik pontosan értenének a szoptatáshoz (még a gyerekorvosok, belgyógyászok és nőgyógyászok sem!). Tisztelet a kivételnek, persze, de ez a szomorú nagy többség. Ha a te orvosod mégis ilyen lenne, akkor visszaszívok mindent, de ritka történet lenne (sajnos). És pont emiatt jópár hozzád hasonló esetben adnak túl korán nem jó tanácsot... (De hozzáteszem, tényleg nem ismerem a hátteredet.)
Ha egy apró, de jószándékú javaslatot megfogadnál, szerintem, mielőtt végleg döntenél, hallgasd meg egy szoptatási szakember válaszát is! Nem magamra vagy tanácsadóra gondolok, hanem ibclc-re; utóbbiaknak van egyedül jogosítványuk az ilyen (vélhetően) komoly esetekben véleményt mondani.
A soraidból én azt olvasom ki, hogy még kicsi a babád, pont ezért is lenne fontos a teljeskörű(!) tájékozódás a végső döntés előtt...
(És őszintén mondom, nem kioktatni akarlak vagy lebeszélni, lelkiismeretfurdalást kelteni benned, mert külön kérted is, hogy ne. De, ne haragudj érte, nem tudok szó nélkül elmenni az ilyen történetek mellett. Adj még egy utolsó esélyt magatoknak, aztán dönts úgy, ahogy a legjobbnak gondolod. Ha szeretnéd, szívesen adok ibclc elérhetőséget privátban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!