Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Evés helyett vigyorgás?

Evés helyett vigyorgás?

Figyelt kérdés

Rövid szopi után abbagyja az evés és csak vigyorog meg gagyog nekem. Cumisüvegből elfogadná utána, bár üvegből még a bort is meginná, csak én félek a cumizavartól.

Kifejem a cicim és látom, hogy ilyenkor kevesebbet evett, mert határozottan többet fejek.

Most akkor hagyjam, hogy csak ennyit egyen vagy bíráljam felül a döntését és töltsek rá cumisüvegből?

3 hónapos.

2011. jan. 3. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd, hogy ennyit egyen. Ha gazán éhes lesz, szopizni fog, mint a gép. Fölösleges üvegre szokni, mert akkor könnyen lehet, hogy búcsút mondtok a cicinek idejekorán...

Mindkét gyerekemmel volt ilyen időszak. Most már lát, nézelődik, minden olyan izgalmas, és hát persze Te is. :o)

Csak ne óra szerint szoptasd, mert akkor kissé messze lenne következő evés. Amikor legközelebb megéhezik, majd eszik rendesen. Ne aggódj, ez átmeneti időszak, és majd elmúlik.

2 gyerekes, sokáig szoptató anyuka

2011. jan. 3. 09:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp ne adj neki cumiból. Ha éhes lesz, majd eszik. Nekem volt egy csíkos pólóm, ami nagyon gyönyörű volt neki, a lányom akkor nem evett, azt csodálta..
2011. jan. 3. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:

nálunk is így van/volt.

én már besötétítek, és mindig ugyanott, ugyanúgy szoptatom, hátha akkor kevesebb dolog tereli el a figyelmét. amikor mosolyog, próbálok komoly maradni, hogy ne hagyja abba a szopizást (szopi után persze nagy puszik és beszélhgetések következnek).

bár épp karácsonykor anyősoméknál a fa alatt szoptattam, ő boldogan figyelte a karácsonyfát, és szépen evett közben. úgyhogy van ilyen is.

reméljük, hogy ha éhes, akkor eszik.

2011. jan. 3. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy kék-fehér csíkos pólóm, és az én babám is nagyon nézi!! :) AMúgy 4 hós, és ő meg most kezdett el inkább nézelődni a szopi helyett, de én inkább sűrűn cicire teszem, és amikor tényleg éhes, akkor rögtön rendesen eszik.
2011. jan. 3. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!