Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek hogy éjszaka ne...

Mit tegyek hogy éjszaka ne keljen fel szopni? 14 hós?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 07:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nállunk is ez a "probléma˝" az én kisfiam 15hónapos és Ő is éjjel felkel szopizni!de nappal viszont nem igényli már !
2011. jan. 2. 07:56
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Ne adj neki szopni,legfeljebb teát. Akkor sem,ha hisztizik érte. Ha rájön,hogy a tea nem olyan jó,néhány nap alatt leszokik az éjjeli evésről.
2011. jan. 2. 08:12
 3/11 anonim ***** válasza:
utolso ott a pont...maskepp nem megy...
2011. jan. 2. 08:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is így csináltam 3 napig, aztán már nem teát, hanem vizet adtam neki, és 1 hét alatt rájött, hogy fölösleges a cirkusz.
2011. jan. 2. 09:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Nincs mit tegyél szerintem,az enyém 31 honapos es meg mindig szopizik ejjel.
2011. jan. 2. 16:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én még várnék pár hónapot, a lánykámmal 1,5 éves korában már meg lehetett beszélni a dolgot, hogy fáj a cicinek, és minden cirkusz nélkül áttért a vízivásra. Lehet kicsit túl van öltöztetve éjszakára.. legalábbis a lánykám olyan, hogy alig tűr éjjel ruhát magán.

A kisfiam is 1,5 éves kora körül szokott le, de teljesen magától az éjjeli felkelésről, ő is két éves koráig szopott mint a lányom.

Lehet ha kicsit vársz magától is megoldódik a dolog.. persze nem biztos, mert a lánykám vagy 3 éves koráig felkelt ha nem is cicizni, de vizet inni ugyanúgy, nem egyformák a gyerekek, de előbb-utóbb az éjszakák is megoldódnak valahogy. Kitartás!

2011. jan. 2. 17:40
 7/11 Kriszti83 ***** válasza:
100%
Szerintem amíg igényli, szoptatsd éjszaka is. Nekem nem lenne szivel megvonni tőle.
2011. jan. 9. 08:59
 8/11 Kriszti83 ***** válasza:
szivem
2011. jan. 9. 09:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Kétéves koráig szopizott éjjel is a lányom, aztán elkezdett szépen magától leszokni. Most 2 éves és 5 hónapos, szépen átalussza az éjszakát, ha megébred, mert szomjas, akkor kap inni, de cicit már nem kér olyankor sem. A délutáni és az esti elalvás előtt még szopizik, máskor nem. Sose szóltam bele, mikor akar szopizni, szépen, teljesen magától jutott idáig. Szerintem kár kínozni a gyereket, ha megérik rá, maga mond le róla, addig meg csak hadd szopizzon.

Olyan gyorsan felnőnek, nemsokára visszasírjuk az éjjeli felkeléseket, szopizást...

2011. jan. 9. 09:31
 10/11 A kérdező kommentje:
megnyugodtam azt hittem csak az én lányom csinálja ezt mert a környezetemben mindenkinek szuper babája van és már 5 hós kora óta átalussza az éjszakát .....
2011. jan. 9. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!