"Nagyteljesítményű" mellszívót szeretnék vásárolni. Melyik márkát válasszam, és hol juthatok hozzá?
Azt olvastam, hogy szülés utánra már érdemes a kórházba bevinni a saját mellszívóm. Kézit semmiféleképpen nem szeretnék, viszont azt is olvastam, hogy fontos, hogy a szíváserősséget állítani lehessen.
Kinek mi vállt be, és mikortól kezdte használni, mennyit naponta stb.?
(bocsi azoktól, akik kézzel fejnek, de nem erre a részre irányul a kérdésem.)
Mellszívók közül az Avent a legjobb.
Nekem a kézi van, de az is nagyon jó. De mint írtad, azt nem szeretnél.
Az Aventnek nagyon sok terméke van a cumisüvegtől a mellszívóig. Mindene kifogástalan minőségű.
Csak győzd megfizetni.:)))
Igaz irtad h kézit nem akarsz, de nekem az van. Már a kórházban kellett, nagyon de nagyon fájt mikor beindult a tej, egész éjjel bőgtem annyira!
A 2.nap indult el, fájt a mellbimbóm is, mert sokat raktam cicire a babát h elinduljon. Ezért jó a kézi, te szabályózod, mert az első hetekben nagy küzdelem a mellszivás. Később nekem jó lett volna gépi mert sok a tej.
én medela Lactina Elektric plust használom. ilyen van a kórházakban is. a neten nézd meg! www.medela.hu
megvenni nem lehet, csak kölcsönözni, a neten megtalálod, hogy hol. azt írják, hogy ez a legnagyobb teljesítményű szívó.
Köszönöm szépen a válaszokat, mindegyik nagyon hasznos volt nekem! Utána nézek ezeknek. Köszi!!
Üdvözlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!